Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juni 2018

Planet Alert, juni 2018 / geplaatst op 2 juni 2018 door Mahala

Planet Alert, juni 2018
geplaatst op 2 juni 2018 door Mahala

We zijn net de volle maan van mei gepasseerd, die op 29 mei 2018 was. Ik zou graag de betekenis van de mate van die maan met jullie willen delen. Het was op acht graden Boogschutter. Deze graad betekent dat er binnen de kern van de Aarde nieuwe elementen worden gevormd. Dit alchemistische vuur zal de Aarde zuiveren en transformeren. Met andere woorden, Moeder Aarde baart nieuwe elementen die zich op een nieuwe frequentie bevinden.

Toen ik me realiseerde dat er nieuwe elementen uit de kern van de Aarde werden gevormd, dacht ik erover na hoe de Hawaiiaanse vulkaan uitbarstte en nieuwe elementen creëerde. Die vulkaan is op 19.4 graden. Het grootste krachtpunt op Aarde is 19,5 graden. Dit punt sluit aan op alle andere planeten in ons zonnestelsel. Dit betekent dat de energie van deze Hawaiiaanse vulkaan de deur opent naar andere planeten in ons zonnestelsel. We zijn nu verbonden met het hele zonnestelsel en in staat om ons met andere dimensies zoals 5e en de 13e dimensie te verbinden. Ik heb begrepen dat onze zon de energie van de 13e dimensie manifesteert.

We leven nu op een hogere frequentie Aarde. Dit betekent dat we moeten leren hoe we vanuit een hogere frequentie kunnen creëren. De meesten van ons hebben gecreëerd vanuit ons onderbewustzijn en dan vragen we ons af waarom onze creaties zich niet manifesteren. Kijk naar wat je al heel lang in je onderbewustzijn hebt gehouden. Je hebt gecreëerd vanuit je arme ik-energie zoals; Ik ben niet goed genoeg, ik verdien het niet om te hebben wat ik verkies te manifesteren, enzovoort. Ik weet dat ik jarenlang heb gewerkt om die energie vrij te maken van mijn lichaam, geest en emoties. Vanaf nu ga ik creëren vanuit mijn hogere bewustzijns- of hartenergie. Ik kies er ook voor om het leven vanuit een heel nieuw perspectief te bekijken.
  
Ik ontving onlangs een e-mail met een script van een channeling door Kryon van de magnetische dienst. Het is een geweldige channeling en bevat nieuwe informatie waar ik echt van heb genoten. Ik wist van onze Akasha-verslagen, hoewel ik er nooit over had nagedacht om dat deel van mij aan te pakken en het van alle negatieve gedachten te verwijderen. De Akasha behoort tot een oudere energie en moet gereinigd worden, zodat we onze kracht terug kunnen nemen en de baas kunnen zijn over ons eigen leven in plaats van dat onze onderbewuste geest ons controleert. Dan kunnen we creëren wat we kiezen om te ervaren in plaats van wat ons onderbewustzijn denkt dat we zouden moeten ervaren.

Hier is een vraag uit die channeling "Is het mogelijk voor een mens om de energie die ze zich herinneren te herschrijven van duizend levens? Heeft de mensheid die macht? Het antwoord is ja. " Dit is waarom ik de link naar dit bericht toevoeg waarvan je kunt genieten. 

Wanneer we hogere frequentie-energieën beginnen te manifesteren, zullen we niet meer worden gecontroleerd door onze Astrologische kaart omdat de planeten allemaal zijn veranderd. Alle planeten in ons zonnestelsel trillen op een nieuwe frequentie. 

Saturnus bestuurt niet langer de Aarde en de mensen erop omdat de goede ET's alle technologieën vernietigden die de duistere kant op die planeet had om ons te beheersen. De ET's vernietigden ook de grote machine die op de maan was, dat was een uitzendstation van Saturnus. Hierdoor raakten veel mensen erg verstoord tijdens de volle maanperiode. Die machine is weg, zodat we nu kunnen genieten van de energie van de prachtige volle manen. We zijn nu vrij; alles wat we moeten doen is beginnen onze vrijheid te claimen.

Mars werd een paar jaar geleden getroffen door een komeet en zijn energie veranderde volledig van oorlog en geweld in vrede. Het is nu aan ons om de vrede te creëren die we willen ervaren. Laat er vrede op aarde zijn en laat het met mij beginnen. Ik weet dat veel mensen de afgelopen jaren hard gewerkt hebben om al hun woede en angst los te laten. Angst, wat hoort bij het getal drie is dezelfde energie die we ontvangen van de voorbije Karmische planeet genaamd Saturnus. Die planeet brengt ons nu beloningen voor goed werk. Woede, wat neerkomt op het getal negen is de tegengestelde energie van het woord liefde. Laat al je woede los en je zal liefde automatisch manifesteren, want zo werkt het.

De planeten zijn veranderd dus laten we beginnen met het manifesteren van hun hogere frequentie-energie. Saturnus kan de planeet worden die ons geschenken brengt. Mars kan degene zijn die ons vrede en liefde brengt, Pluto kan ons in licht transformeren. We kunnen nu geweldige scheppers worden van wat we kiezen om te ervaren en ten volle van het leven te genieten.

Pluto zal de baan van de zon in juli 2018 van noord naar zuid kruisen. Dit is een groot probleem. De laatste keer dat Pluto de baan van de zon overstak van Zuid naar Noord was in september 1930. Voor mij betekent dit dat Pluto al sinds 1930 dominant is op Aarde. Pluto wordt beschouwd als de God van de Onderwereld en negatief van aard vanwege zijn verlangen om alles onder controle te hebben. Pluto wordt ook beschouwd als de transformator en bevindt zich nu in Steenbok en het is overduidelijk dat het onze regering hier in de Verenigde Staten en vele andere regeringen in de afgelopen zeven jaar of zo heeft getransformeerd.

Er komt een gedeeltelijke zonsverduistering op 13 juli 2018. De zon staat op 20 graden Kreeft en dit is de mate van geluk. Alles speelt een rol en in deze mate ervaart de mens sociaal geluk en een gevoel van vervulling. Het lijkt erop dat we ons gelukkig gaan voelen, dus de energie van Pluto zal waarschijnlijk minder dominant worden als het de baan van de zon kruist.

Hier is nog een link naar een Kryon-channeling waarvan ik denk dat je ervan zult genieten! Kryon Video     Kryon Channeling (transcipt)

Ik denk dat het leven bedoeld is om gelukkig te zijn. Wees dankbaar voor alles wat je hebt en bedank elke dag voor je zegeningen. Loop zachtjes op deze prachtige planeet omdat de energie van liefde zacht en teder is. Bedenk hoe mooi deze planeet zou zijn als iedereen zijn problemen gewoon zou vergeten en van het leven ging genieten. Alles is goed in mijn wereld. Laten we THUIS maken! Hemel op Moeder Aarde. Zo zal het zijn!

Geschreven in liefde en licht door Mahala Gayle - Een Galactische communicator van The Pleiades Star System.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien