De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 11 juni 2018

Live Kryon Channeling 191: Akasha-Evolutie. / 10 maart 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 11 juni 2018

Live Kryon Channeling 191:
Akasha-Evolutie.
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina
10 maart 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 11 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Wilmington, North Carolina.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er is al verteld dat er energieën zijn die onzichtbaar zijn maar wij weten wie jullie zijn. Als jullie hier bezoeker zijn of later lezen of luisteren, maakt niet uit; het is hetzelfde want dit is een geheiligde plaats waar jullie hebben besloten naar te luisteren en als jullie continue luisteren en lezen zijn alle energieën in de zaal ook van jullie.

Jullie zijn allemaal mensen – gerespecteerd en geëerd, allemaal! Er is hier een groep die is samengesteld uit de verschillende zielsenergieën in de zaal. Het is een groep die komt kijken, eren, schijnbaar op jullie schoot zitten en op je neus te tikken om alleen maar te zeggen: “Wij zijn hier, wij zijn hier, wij zijn hier!”

Jaren geleden heb ik het al gezegd: Jullie zijn nooit alleen. Wij menen dit. Het is onmogelijk om alleen te zijn vanwege een systeem dat liefhebbend en spiritueel is. Zovelen van jullie zijn tot dit begrip gekomen en realiseren je dat jullie ten eerste deel uitmaken van een goddelijk systeem en ten tweede dat jullie hier maar tijdelijk zijn.

Meer lezen >>>