De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 8 juni 2018

Kryon: Family bulletin - Juni 2018 Lee Carroll 6 juni 2018

Family bulletin - Juni 2018
Lee Carroll
6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Ik ben zojuist teruggekomen van onze spectaculaire 35-daagse reis door Europa en het is heerlijk om weer thuis te zijn (voor even tenminste) Wij hadden 35 channelings in drie landen en zij staan allemaal op het Free Audio deel van onze website.
Herinnering: Youtube heeft geen, of slecht gelabelde audio’s. De enige plaats waar zij correct zijn gelabeld is: The ONLY place you can get ALL of the Kryon audios correctly, is HERE.

Dank voor al jullie steun tijdens deze ontzagwekkende trip. Ik voelde echt de energie van zo vele mensen die ons onderweg Licht gaven. Ik denk ook dat dit verantwoordelijk was voor iets geweldigs: Perfect weer IN ENGLAND  ….weken lang!!! Wij hadden al onze regenspullen meegenomen en ….niet een keer gebruikt! Kijk maar naar de foto’s op de audio-bladzijde en jullie zullen het zien: perfect zonnig weer. Het was verbazingwekkend.