Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 4 juni 2018

Hoe Kunnen Wij een Verschil Uitmaken? / 29 Mei 2018 / Wes Annac


Intuïtieve berichten door Wes Annac van zijn persoonlijke Blog
Het is om jullie geest te helpen te bevrijden

Hoe Kunnen Wij een Verschil Uitmaken?
29 Mei 2018.


Wat kan ik schrijven dat een verschil zal uitmaken?
Wie ben ik om te denken dat ik daartoe in staat ben?

Ik vraag mij vaak af welke ogenschijnlijke speciale eigenschappen ik bezit die iemand ertoe zouden brengen om te denken dat ik verlicht ben of waardig voor ondersteuning. Begrijp me niet verkeerd; ik hou van al de ondersteuning. Maar desondanks, weet ik dat ik gewoon een jong mens ben met nog veel te leren, die houdt van spiritualiteit en die ervan houdt om na te denken over manieren om dingen beter te doen.
Wat kan ik zeggen dat nog niet is gezegd?

Is het narcistisch om te denken dat ik iets zo goed te bieden heb dat mensen het zullen steunen?

Sommige mensen denken dat er maar twee soorten mensen in de wereld zijn: intelligent en niet intelligent. Enkel de intelligente kunnen de wereld vooruit laten gaan, want ze zijn vanzelfsprekend beter. Ze hebben een beter verstand, betere genen en ze zijn beter om onze soort te helpen evolueren. Omdat de rest van ons bij vergelijking verbleekt, is het beste wat we kunnen doen is te werken voor slimme mensen.

Ik ben het hiermee oneens. Sommige mensen zijn onmiskenbaar meer intelligent dan de rest van ons; maar ik denk niet dat de kwestie zo zwart/wit is. Er zijn vele andere factoren om te overwegen, wie kan zichzelf zo pushen om dingen te bereiken, die normaal niet zouden worden gedaan.  Ongeacht hun intelligentie, de niet toegewijden zullen altijd falen. Ongeacht gebrek aan intelligentie, de toegewijden zullen altijd slagen.

Ik ben niet bijzonder intelligent, noch een harde werker.
Ik zou harder kunnen werken en het beter doen.
Dus, wat heb ik dat mogelijk mensen kan helpen?

Ik geloof dat ieder persoon – slim, niet slim, arm, rijk, bedrukt – in zich dragen een stukje van deze puzzel, die wij leven noemen. Of wij het weten of niet, dit puzzelstuk geeft ons ieder iets positiefs om te delen met de wereld. We hebben allemaal iets van behulpzaam zijn in ons. Het is onze taak om dit te vinden en na te streven wanneer wij ons daartoe geroepen voelen.

De één zal het doen en de ander zal het laten. Sommige zullen tevreden zijn om te werken van 9-5 en te zorgen voor hun familie. Hun focus zal liggen op genieten van het leven zolang het duurt zonder een ingewikkeld doel na te streven. Daar is niets mis mee, omdat het leven te kort is om het niet te besteden aan wat er precies wordt gewild.

Anderen zullen zich geroepen voelen om hun leven aan dienstverlening te wijden. Zij zullen niet allemaal, de meest geweldige, slimste of de hartelijkste zijn,  maar zij zullen iets hebben om te geven. Zij kunnen het in de war sturen en wat minder verfijnde lessen leren, maar als zij hard werken, de juiste verbindingen maken en toegewijd blijven, kunnen zij hetzelfde succes bereiken als degenen die hen hebben geïnspireerd.

Dit is waarom ik doe wat ik doe. Ik ben geïnspireerd door degenen die erin geslaagd zijn voor mij en hun spirituele invloed en financiële hebben gedeeld met de hulpbehoevenden.

Mensen zijn fascinerend. Één van onze grootste kwaliteiten is ons vermogen om te volharden, doorlopend te innoveren en het onmogelijke te bereiken. Ik geloof erin dat iedereen van ieder ras, elke religie en elk niveau van intelligentie dit kan doen, maar het heeft alles nodig wat jullie hebben. Dit is een reden waarom de meeste mensen het niet eens proberen.

Sommige zijn slimmer, rijker, meer verlicht, hadden een betere jeugd of hebben een ander voordeel. De rest van ons – net als onze voorouders die volharden door harde toestanden en de basis hebben gelegd voor innovaties die wij tegenwoordig ondervinden – kunnen slagen ondanks “barstjes” of ruwe omstandigheden.

Het zien van ontsierd en toch slagen toegewijde mensen en het geeft mij (weer) vertrouwen dat ik hetzelfde kan doen. Het zien van dat sommige mensen het bewustzijn van de massa verhogen, overtuigt mij dat wij dit allemaal kunnen doen als wij kunnen accepteren dat er obstakels zullen zijn.

Ik ben imperfect, met “barstjes” en soms verhindert dit mij om alles te geven. Ik herhaal vaak dat ik niet verlicht ben en ontmoedig iedereen ervan om te denken dat ik het ben, want als je/jullie of wie dan ook het doen, zal ik jullie teleurstellen. Ik begrijp hoe de dingen waar ik over schrijf, mensen zou kunnen doen denken, ik heb op ideeën ingetapt die voor hen niet beschikbaar zijn, maar dat is niet waar. Jullie kunnen net zo makkelijk dit soort zaken bedenken.

Al wat ik heb is mijn perspectief, een liefde voor woorden en passie voor de dingen waarover ik schrijf. Ik probeer helemaal niet om iets te bewijzen, iemand voor te gaan of om een Messias te zijn. Ik wil gewoon dingen maken, doen en mensen helpen. Wat er ook gebeurt verder dan dat is niet meer in mijn handen.

Als ik luid genoeg ben, kan mijn stuk van de puzzel een verschil uitmaken. Die van jullie kan dat ook. Hoewel we allemaal putten uit dezelfde ideeën put, kan ik ze op mijn unieke manier tot uitdrukking brengen. Ik kan met ideeën communiceren die mijn lezers hebben maar niet weten hoe ze onder woorden te brengen. Ik kan jullie bewust maken van een gedachte langs de rand drijvend van jullie onderbewustzijn die jullie niet helemaal kunnen formuleren. Jullie kunnen hetzelfde doen voor mij.

Voor mij is het echte verschil tussen degenen die werken om  hun puzzelstuk te delen en degenen die dit liever niet doen. Nogmaals., dit is een veel te simpele manier om er naar te kijken en nogmaals er is niets mis mee om er de voorkeur aan te geven om het niet te delen. Maar dit is een veel gezondere manier om naar de wereld te kijken dan mensen te verdelen in rijk/arm/ slim/dom etc.

Er zullen altijd mensen zijn die willen helpen, mensen die wille innoveren en mensen die gewoon een comfortabel leven willen leiden. Ik ben niet de slimste of de meest verlichte, maar ik wil helpen en ik ben bereid om het werk te doen. Dat is genoeg om mij te inspireren en om in dit leven een dienstverlening te geven om te proberen.

Bovenstaande is een artikel dat is verschenen in de “Weekly Awareness Guide”, (nieuwsbrief) voor de 293ste uitgave.

Deel vrijelijk

Over de schrijver:

Wes Annac,  openhartige rebel, ergens in de twintig, ik ben een schrijver, blogger en een kanaal voor de creatieve uitdrukking van het Universum en ik heb de Cultuur van Bewustzijn gemaakt, tot een website. (dagelijks)
Ik ben geïnteresseerd in spiritualiteit, revolutie, muziek en de transformatie van transformatieve creatieve krachten gekend als liefde.

De cultuur van bewustzijn kenmerkt dagelijkse spiritueel en alternatief nieuws, artikelen die ik heb geschreven en meer. Het doel is te ontwaken en verheffen door het aanbieden van materiaal over de val van de planetaire elite en een nieuw voorbeeld van eenheid en spiritualiteit.

Ik heb bijgedragen aan een paar verschillende spirituele websites waaronder
http://themastershift.com
http://www.wakingtimes.com
http://goldenageofgaia.com
https://wakeup-world.com

En ik schrijf wekelijks een nieuwsbrief waar je tegen betaling je voor in kan schrijven. Is $ 11,11 per maand. Zie onderstaande link.
https://wesannac.wordpress.com/what-is-the-voice-within/celebrate-your-existence/   https://openheartedrebel.com

https://wesannac.wordpress.com/2018/05/29/make-difference/#more-4798

Als u, jij, jullie hebben genoten van dit bericht en mijn werk willen ondersteunen, overweeg alstublieft een bijdrage te sturen via  PayPal to wesremal@yahoo.com.

Follow me on Facebook
 (Wes Annac, https://www.facebook.com/openheartedrebel 
and Twitter (Wes Annac,https://twitter.com/love_rebellion

Vertaald voor wakkermensen door Anja