Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 juni 2018

Heavenletter 6364: BRIEVEN uit de HEMEL Kunnen Leiden tot Nieuwe Rijken / 29 juni 2018


Brief uit de Hemel
BRIEVEN uit de HEMEL Kunnen Leiden tot Nieuwe Rijken
29 juni 2018


God zei:

Geliefden, wanneer Ik zeg, jullie zijn Mijn enige Echten – Mijzelf – kunnen jullie jezelf ontdekken, heel gelukkig om Één te zijn van een menigte.

Goed gedaan! Wees tevreden dat de band van Één gelijk is aan God Almachtig en de Ziel van de Mensen. Dit is Éénheid in het Hoogste!
Éénheid is opperst genoeg voor de hele Eeuwigheid.

Beginnen jullie de kracht en bevrijding te voelen die Éénheid is?
Binnen de Éénheid van het Ene, barst de Éénheid wijdt open.
Dachten jullie dat Éénheid zich zou kunnen beperken?
Éénheid brengt het idee niet over van naar jullie kamer gestuurd te worden en dat er wordt verteld daar te blijven.
Noch suggereert de Éénheid dat jullie naar een grot gaan. Komend vanaf Mij, lijkt de Éénheid meer als dit:


“Hallo, Mijn vrienden, Ik omarm jullie Die Zijt Mijzelf en Ik zeg tegen jullie die Mijzelf Zijt – Kom, Mijzelf, breidt met Mij uit. Er zijn geen grenzen in Éénheid. Er is volledige uitbreiding en geen beperkingen. Geen. Éénheid is een geweldige plek om met Mij te zijn en vergeet niet wat een geweldige plek Éénheid is voor Mij om bij jullie te zijn. Wij hoeven de Ene  niet te onderscheiden van de anderen.”

We kunnen zelfs niet zeggen dat Liefde tussen ons in ligt! Liefde? Liefde?
Tussen Ons? Liefde is VAN Ons. Onze Liefde is Één.

Geliefden, waarom zou Ik Ons zeggen alsof er twee kunnen zijn?
Taal kan gunstig zijn. In de Engelse taal, het woord (I) Ik is uiteindelijk enkelvoudig en met een hoofdletter geschreven. Hoe is dit gebeurd?
Natuurlijk, dit is logisch maar toch reflecteert het schijnbaar,  het idee van Éénheid bestaande binnen God en mens.

Hoe komt elke taal tot stand? Het groeide. Ik heb lang gezegd dat er geen ongelukken zijn. Niettemin groeiden talen. Iedere taal is een product van het land waar het vandaan komt. Taal weerspiegelt natuurlijk de lucht en het terrein en de hemel van het land waaruit het voortkomt. Zeker, geen enkele taal is niets ontziend van zijn omgeving.
Toch is er een verhaal, dat de talen in één keer in de lucht werden gegooid en door elkaar werden gegooid en genaamd Babel.

Hoe diep beïnvloeden de geluiden van iedere taal zijn sprekers? Diep.
Alle talen stromen. Sommige geluiden kunnen alleen geleerd worden om gesproken te worden door een zekere leeftijd van de spreker. Later kan niemand leren om dat geluid te spreken. Baby’s spelen met geluiden en bereiden zichzelf voor.

De mens overal is een schepsel dat spreekt. Talen groeien uit de geografie die overvloedig aanwezig is dichtbij hen. De taal van iedereen is kostbaar voor degenen die het spreken. Talen zijn zinvol op meer manieren dan één. De taal waarin jullie opgroeien, wordt moedertaal genoemd.

Er kan niet te veel van een specifieke taal worden gemaakt. De taal waarin iemand opgroeit heeft invloed, een grote invloed, een diepgaande invloed. Alle geluiden en talen zijn onmetelijk.

Elke taal brengt dichters voort. In elke taal zijn er verhalen en liedjes. Talen nemen ook woorden uit andere talen. Je bent opgegroeid met woorden die in je moedertaal zijn overgenomen en waarvan je op dat moment geen idee had dat ze werden geleend van ver weg tongen die ook over de hele wereld reizen.

Net zoals één woord in een verhaal in een taal naar een ander leidt, zo leidt een ding in het leven ook naar een ander  en zo leidt de ene gedachte van jullie naar de andere en zo leidt een gedachte en een woord in een Brief uit de Hemel van Mij tot een ander. Ik zou ook kunnen toevoegen dat Mijn woorden ook zouden kunnen leiden tot een ander rijk dat nog niet is vastgesteld.

Vertaald door: Anja