Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 juni 2018

Heavenletter 6346: HIERBIJ SPREEKT EENHEID / 11 juni 2018


Heavenletter 6346
Brief uit de Hemel
HIERBIJ SPREEKT EENHEID
11 juni 2018


God zei:

Ja, het is tot jullie dat Ik spreek. Wanneer jullie oog toevallig valt op deze bladzij, kunnen jullie geloven dat Ik graag met jullie wil spreken met alle Liefde vanuit Mijn hart. Ik gelast jullie niet om naar Mij te luisteren, maar natuurlijk nodig Ik jullie uit. Dit is een vrijblijvende invitatie.

O ja, ik had graag dat jullie zachtjes waaien in Mijn hart.
Luister naar Mij. Vind Mij. Ken Mij. Houd jullie met Mij bezig.
Dit is Mijn ouverture voor jullie. Ik zoek jullie net zo duidelijk als dat de dag de Zon opzoekt. Jullie kunnen geloven dat Ik naar jullie verlang.
Laten we samen het Boek van Liefde lezen als Eén.

Hierbij Spreekt Eenheid.


Wat dachten jullie? Dat ik jullie had kunnen vergeten of Mijn interesse in jullie verloor? Absoluut niet. Jullie en Ik kunnen niet worden gescheiden. Het feit is dat Wij, jullie en Ik, eeuwig verbonden zijn. Afzondering is niet meer dan, laten we doen alsof.
Afzondering heeft niets te maken met de Ware Werkelijkheid, wat de Werkelijkheid van het Leven is zoals Ik het zie.
Als één van ons iets mist, ben Ik het niet, Mijn Liefsten.
Jullie geloven misschien dat jullie de score weten, toch jullie lopen vaak achter. Ga weer synchroon met Mij. Mijn handpalmen staan voor jullie open. Sta open voor Mij.

Openheid is een grote stap voorwaarts in het leven. Elk deel van het leven dat jullie weerstaan, verspilt jullie hart. Zou het kunnen zijn dat jullie zijn afgedwaald van Mijn immense liefde voor jullie? Het is Mijn vreugde om jullie bij de hand te nemen en jullie mee te nemen met Mij ter land en ter zee. Ik neem jullie gelukkig mee in Mijn hart, sluit jullie aan bij Mijn entourage van Liefde. Ik breng jullie weer in orde jonge dame of jonge heer. Jullie zijn van harte uitgenodigd om Mij te volgen overal waar ik jullie mee naar toe neem.

Wat aan jullie is om afstand van te doen, is aan iedere draai van jullie gezicht, weg van Mij. Wanneer jullie een gevoel hebben van een soort van zinken dat jullie iets missen, hoogstwaarschijnlijk, zien jullie Mij over het hoofd. Kom terug maar waar spontaniteit de Onze is en waar wij in overvloed zijn. Geef jullie zelf een tweede kans. Herstel jullie zelf naar Vredige Wateren. Kom. Kom met Mij mee. Het water is goed. Jullie zijn goed. Wij zijn goed. Slok het leven rustig aan op.

Jullie maken jullie klaar voor jullie heerlijke debuut. We gaan adieu zeggen tegen al het verleden. Jullie zijn er klaar voor om de motor te herstarten. Geluk is voor jullie. Het doel is er. Al wat jullie nodig hebben is jullie eigen vergunning om in te zoomen. Ik heb geen snelheidslimiet ingesteld. Neem de signalen van Mij aan.

Wij kunnen dit bevestigen, dat jullie nauwelijks een flauw idee hebben van wie jullie zijn en waarom. Neem jullie paard. Fluit terwijl jullie werken en jullie zullen met een mijl per minuut in jullie bestemming zijn. Wel, waar dachten jullie dat mijn Wil jullie zouden brengen, Geliefden?

Ik zeg niet dat het leven altijd makkelijk voor jullie is.
Natuurlijk, jullie leven is meer verenigbaar als jullie weerstand ontmantelen.

Jullie zijn Mijn Geliefden. Het is nooit anders geweest. Wanneer jullie aarzeling hebben met Ons Verbond, als jullie bang zijn voor een uitbrander, open jullie harten NU voor Mij. Lummel niet door het uitproberen van allerlei soorten van uiterlijke veranderingen.
Kom zoals jullie zijn. Ik ben Degene al Die jullie buitengewoon mooi ziet.
Dit is zogezegd voorbij aan jullie maatstaf. Sta rechtop. Laten we naar de stad gaan, jullie en Ik.

Zie Mij zoals Ik ben. Daar gaan we. Hart en hoofd omhoog of gewoon hart omhoog, jullie met sterren bezaaide hart. Deze kant op naar Avontuur.
Niet meer rondhangen op hoeken van straten. Pak jullie stok voor de maat en geef leiding aan het orkest.

Het leven is gemaakt uit meer dan alleen gebaren. Tezamen, staan Wij op het punt om uit te varen over de zeven zeeën en nog verder.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org/