Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juni 2018

Heavenletter 6341: HOU van ALLES / 6 juni 2018

Brief uit de Hemel
HOU van ALLES
6 juni 2018


God zei:

Geliefden, in jullie, ja, jullie, plaats Ik mijn Vertrouwen en Liefde.
Ik ontvang jullie in Mijn Hart. Wat ik creëer, daar hou Ik van.
Zodra Ik creëer, is dit het! Ik herroep niet, zelfs niet voor een minuut.
Ooit van Mij, zijn jullie van Mij tot in het oneindige.
Wanneer Ik handen schudt, zijn er geen bedenkingen.
Ik verander Mijn gedachten niet. De daad is gedaan. Jullie kunnen bedenkingen hebben, toch Ik nooit.

Als Ik ooit een toegevoegde gedachte zou hebben, kan het alleen maar zijn om meer van jullie te houden! Nu, neem ik deze gedachte terug want Ik weet niet hoe Ik nog meer van jullie kan houden. Ik ben er zeker van dat dit een onmogelijke taak zou zijn. Eenmaal van Mij, zijn jullie van Mij.
Geliefden, jullie zijn Mijn fait accompli. (Een feit waar niets meer aan te veranderen is).

Er zijn de talen van de wereld en Ik hou van iedere taal. Elke taal diende zich aan vanuit het land en de lucht en de Zon van waaruit ieder taal ontkiemde en ieder menselijk Wezen en natuurlijk kwam ieder deeltje voort uit Mijn Liefde. Alles is zoals het zou moeten zijn. Ik hou van alle talen en Ik hou van alle mensen. Ze zijn allemaal één met Mij.
Ik creëerde Één Wezen als een jas met heel veel kleuren. In die zin kunnen jullie zeggen dat Ik kleurenblind ben.

Ik kijk niet naar Mijn Creatie als een doos met chocolaatjes (bonbons) waaruit ik Mijn favorieten moet kiezen en pakken. Integendeel, ieder chocolaatje in het kleine omhulsel waar het in is gewikkeld, zou Mijn favoriet zijn. Het is niet Mijn verlangen om te rangschikken volgens enige onderscheidingen. Ik geef de voorkeur aan het houden van alle vormen en maten als Één Grote Liefde. Ik vraag aan jullie, van wie zou Ik niet houden? Wat een domme vraag. In Hemelsnaam, waarom in vredesnaam zou ik een beslissing nemen om uit te kiezen en te pakken, alsof Ik ooit zou kiezen om iets af te zonderen? Geen (ver)delingen voor Mij.
Tegennatuurlijk. Ik doe niet aan wauwelen.

Ik kon nooit helemaal begrijpen waarom sommige van Mijn Geliefde Kinderen, hoe absurd het ook is, bepaalde kleuren zouden begeren en anderen zouden afwijzen. Ik schud hier nog steeds Mijn hoofd over, voor Mij slaat dit nergens op. Waarom is dit zo voor Mij? Ik ben een God van Liefde of Ik zou geen God zijn. Om op te roepen enige reden om niet lief te hebben, gaat verder dan enig pad waarop ik kan gaan. Het intelligente en natuurlijke pad is om van iedereen te houden. Dit is net zo waar voor jullie als voor Mij. Jullie mogen er zeker van zijn dat Ik van alles hou.
Liefhebben betekent allemaal dat. Ik hou van alle kleuren en ik hou van iedereen die bezwaar kan maken tegen de ene of andere kleur.
Met Liefde komt Vrijheid.

Bevrijd jullie zelf van alle ketens die binden en dan zullen jullie liefhebben zoals Ik dat doe, zo makkelijk als de Zon schijnt.
Het is makkelijker om van Al te houden dan om onderscheid te maken.
Ik heb geen verlangen om hoogmoedig te zijn. Ik geef veel meer de voorkeur aan eenvoud en bescheidenheid. Natuurlijk, maak ik geen onderscheid. Kunnen jullie niet met Mij lachen? Ik stileer Liefde niet.
Ik hou gewoon ervan en dat is het.

Toen Ik de Schepping creëerde, heb ik het niet van te voren of erna geanalyseerd. Vanaf het eerste moment was dit zo. In Mijn geval waren er nooit twee manieren. Ik ben een eenvoudige God en ben altijd een eenvoudige God. Wees als Mij en accepteer Liefde zoals de dag de nacht opvolgt. Ik schep behagen in Creatie. Ik heb Mijn blik laten rusten op Creatie en heb gezegd: “Dit is goed.”

Ik kan verder hebben gezegd tegen Mijzelf:

“ God almachtig, deze Schepping is supercalifragilistic! (wat minder makkelijk om te vertalen, een optie is superkwalikwantitief)
Ik heb er iets heel goeds uitgehaald. Wat anders kan Ik eruit trekken!
Wat een God ben Ik!”

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org/