zaterdag 23 juni 2018

De pioniers. We leggen de fundering van de verandering. / 21 juni 2018 / Luc van Ewijk

De pioniers. We leggen de fundering van de verandering.
21 juni 2018 / Luc van Ewijk

We zijn de pioniers. We lopen voorop. Een andere richting op. Op weg naar de verandering die we nodig hebben op aarde. Omdat we van een hobbelige rit houden.

We houden van de spanning er naar toe.

We verliezen ons zo nu en dan. Of dat denken we. De controle loslaten daar gaat het om. Alles hoort op gevoel te gaan en spontaan en zo koersen we naar onze doelen toe.

Je zult soms wat tegengas krijgen. Weerstand omdat we precies de andere kant op gaan. Dan dat de maatschappij van ons verwacht.

Ook voel je alleen. Eenzaam zo nu en dan. Omdat die er nog niet veel zijn. Die jouw begrijpen. Niet iedereen staat zo diep in de wereld.


Diepe in jezelf. Je bent volledig jezelf. Je trekt vanzelf mensen aan die jouw ook begrijpen. En anders leren ze wel van je.

Je maakt een voorbeeld voor andere. Hoe we ook kunnen leven. Leven kan makkelijk zijn. Doordat we geen omwegen meer nemen. Door direct onszelf te volgen.

We dragen uit wat we in de wereld willen zien. We geven boodschappen af om de wereld te veranderen. Zodat we uiteindelijk in de wereld leven waarin we willen leven.