Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 juni 2018

Britse --- Geen Russische --- Inmenging / Vrijdag 8 juni, 2018 / Anna Von Reitz


Britse --- Geen Russische --- Inmenging
Vrijdag 8 juni, 2018 / Anna Von Reitz

Zoals de meesten van jullie wel weten, rust - naar mijn mening en ervaring - ieder meningsverschil op Aarde op een stevig door de Britten gevestigde grondslag:

Zuid Afrika?  Brits

Midden Oosten?  Brits

Drugshandel?  Brits

Oorlogen, Oorlogen, Oorlogen?  Allemaal Brits

Hamsteren van Grondstoffen?  Brits

Oneerlijke Banken?  Brits

Het inactiveren van de federale Verenigde Staten?  Brits

IRS?  Brits

Genootschappen van Advocaten?  Brits

Raciale Kasten Systemen?  Brits 

Ontvoering van mensen en kinderen?  Brits

Seksueel Perversiteiten?  Brits 

 “Amerikaanse” Burgeroorlog?  Brits, voorgewend als zijnde Amerikaans.

Derivaten “Bubbel”?  Brits, voorgewend als zijnde Duits.

Territoriale Verenigde Staten? Brits, voorgewend als zijnde Amerikaans.

ISIS?  Brits, voorgewend alsof dat iets van Moslims was. 

Jullie kunnen eenvoudigweg de absolute criminaliteit en de vernietigend krachten van het Britse Imperium niet onderschatten. Jullie kunnen je de brutaliteit, de leugenachtigheid, het duivelse bedrog en de meedogenloze begeerte van het geheel van de Britse Kroon niet voorstellen. En wanneer het aankomt op inmenging, doet niemand het beter.  

Dat wil niet zeggen dat ze niet over de hele wereld een heleboel collaborateurs nodig hebben en ook hadden, die bijsprongen en zichzelf hielpen om alles van anderen te bemachtigen. Zij zijn loyaal geholpen geworden door vriend en gelijksoortige vijand.

De verleiding van onbegrensd winst maken en van perversie zonder de angst om gestraft te worden is overal een krachtige stimulans voor misleide, zielloze mensen. Je vindt hen dus in Bangkok en je vindt hen in Baton Rouge en je vindt hen in Caïro, allemaal doortikkend als een goed geoliede klok, zelfgenoegzaam glimlachend en knikkend op een zelfvoldane en arrogante manier, hun handgebaren uitsturend, om zich heen grijpend, op zoek naar een geheime handdruk.

Ik schep geen genoegen in het met de beschuldigende Vinger van Lotsbestemming naar de Britten te wijzen. Ik begrijp hoe ernstig hun lijden door de acties van hun regering geweest is. 

Fleet Street en Westminster en het Parlement zijn Misbruikers van gelijke kansen. Zij zullen hun eigen mensen, zo snel als - of nog sneller dan wie dan ook - bedriegen en tot slaaf maken en jullie zullen moeten toegeven dat, wanneer het aankomt op het stelen van land en privé eigendom, de waarde van arbeid en de vrijheid om van het leven te genieten, ze hun Thuislanden meedogenloos hebben leeggeroofd met dezelfde leeghoofdige begeerte die overal hun kenmerk is.  

Dus, in dit hele Circus rondom het belachelijke, ongegronde en politiek gemotiveerde “onderzoek” naar President Trump en een beweerde Russische verbinding en Russische inmenging in de Presidentsverkiezingen van 2016 ---- dat de Amerikaanse mensen genoeg gekost heeft om de hele overheid draaiende te houden ---- hoefde ik er niet langer dan een nanoseconde over na te denken dat, jawel hoor, de Britten niet alleen aan de wieg stonden van het onderzoek, maar ook meest waarschijnlijk degenen waren die zich in onze verkiezingen gemengd hebben.

In de wereld verwijt de pot altijd de ketel dat hij zwart ziet. Altijd. Voorspelbaar.  

En hier, tromgeroffel …. enkele mijlen buiten de Hoofdstroom Media, maar niettemin stoer weergegeven .... het bewijs dat het de Britten waren die zich inmengden in onze verkiezingen, niet de Russen.     

Wat dacht je daarvan, meneer Trump? Zullen we eens een onderzoek doen naar de Britse Inmenging ---- gedurende de laatste 150 jaar?   

----------------------------

Bekijk dit artikel en meer dan 1.000 andere op Anna’s website hier: www.annavonreitz.com

Het origineel is te lezen onder artikel 1072 – British --- Not Russian --- Meddling

Toelichting:

Anna von Reitz is een rechter in Alaska. Geen federale rechter maar een rechter die de grondwettelijke wetgeving van het Land volgt. Dat is een groot verschil waarvan de meeste Amerikanen niet op de hoogte zijn, laat staan de rest van de wereld en waaraan Anna tot nu toe meer dan 1000 artikelen heeft gewijd.

U kunt zich afvragen: “Wat hebben wij als Europeanen daar mee te maken? Dat is Amerika en wij wonen in Nederland/Europa!” Bestaan er wel zulke grote verschillen in de wereld als het gaat over eerlijkheid en betrouwbaarheid en rechtvaardigheid? En kwesties als vrede en vrijheid? Is het dan niet nuttig en behulpzaam om over de grenzen heen te kijken, ook over persoonlijke grenzen?

Wanneer dit artikel van Anna hard lijkt, besef dan dat in deze tijd harde noten worden gekraakt, en ze worden met de dag harder. Persoonlijk zie ik deze wereld als één grote “notenkrakers-suite”. De waarheid over onze geschiedenis – en wat er op dit moment gaande is in deze wereld - komt naar buiten. De tijd is er rijp voor. Laten we dankbaar zijn voor de mensen die hun tijd steken in onderzoek naar de waarheid.

Leest u vooral meer ander nieuws. De andere kant van het eenzijdige nieuws dat de media over ons heen spoelt. U ziet het dagelijks in het NOS-journaal: Poetin is gevaarlijk en Trump is een onberekenbare gek. Kan dit ooit het hele verhaal zijn? Vind zelf het antwoord.

In die zin wens ik u allen veel inzicht en wijsheid toe en groet ik u met de meest vriendelijke hartelijkheid.

Sjra Knippenberg