Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juni 2018

BEREIDHEID / Door Trienke Minkema

BEREIDHEID
Door Trienke Minkema

Waar mensen struikelen over woorden is het ego in het geding.

Niet langer hoeft u in de buitenwereld naar bevestiging of erkenning te zoeken om uw eigenwaarde eindelijk te mogen weten, daar u zich er nu van bewust bent dat u vanuit en door de Bron zelve wordt gekend.

Het is uw taak om in uw waarheid in de buitenwereld te durven blijven staan, uzelf te laten zien. Ook als u door velen niet begrepen zult worden. Hier is moed voor nodig en ook vertrouwen.

Want het is niet altijd eenvoudig om als mens de energieën die vanuit de Geestelijke wereld u omhullen, en ook vervullen, in woorden te moeten vangen om deze vervolgens naar buiten toe te moeten overbrengen en /of u begrijpelijk uit te kunnen drukken.

Toch is dit uw talent en u wilt dit alles van harte doen.

Het komt nu aan op uw moed en bereidheid u in de wereld te durven neerzetten.

Talenten zijn ieders persoonlijke goed en het is het verlangen van de ziel om deze tot uitdrukking te brengen en vorm te geven in het leven. Daar is het leven voor bedoeld.

Weet dat de Geest van onvoorwaardelijke liefde u allen omarmt, ongeacht uw geloof of overtuiging, hoewel niet iedereen zich daarvan bewust is of hoeft te zijn.

Weet dat u allen wordt gezien en gekend en dat het vanaf nu aan komt op uw daden.

De Goorn, 18-05-2017


*********
veranderen voor waarheid
© trienke minkema