Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 juni 2018

Amerikaanse autoriteiten blokkeren kuur voor autisme / by ELLA STER on 2 JUNI 2018


Dr. Boyd E. Haley was hoofd van de scheikunde-afdeling aan de universiteit van Kentucky. Hij vond niet alleen de hoofdoorzaak van Alzheimer en autisme, maar ontwikkelde ook een zeer effectieve kuur. Met zijn middel helpt hij duizenden kinderen met autisme, waarbij de symptomen geleidelijk aan verdwijnen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij kinderen geheel zijn hersteld, zelfs in het geval van een ernstige vorm van autisme.

Totdat de Amerikaanse Voedsel- en Medicijnen Autoriteit FDA (Food and Drugs Administration) roet in het eten gooit en eist dat het middel van de markt wordt gehaald. Dr. Boyd Haley is ervan overtuigd dat de FDA en de CDC (Centre of Disease Control) niet handelen in het belang van de burgers, maar alleen de belangen van de farmaceutische industrie dienen.Meer lezen >>> http://www.ellaster.nl/2018/06/02/amerikaanse-autoriteiten-blokkeren-kuur-voor-autisme/