Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 8 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 Juni 2018 / via Shelley Young


Geliefden, elke keer dat jullie proberen jezelf onder controle te houden, beperken jullie niet alleen het potentieel van het Nu-moment, maar beperken jullie ook het potentieel van jullie toekomst. We begrijpen dat jullie controle zoeken om jezelf een gevoel van veiligheid en beveiliging te geven, maar de manier om echt vooruitgang te boeken op de manier die jullie het beste ondersteunt, is door bewuste creatie door bredere intentie, overgave en stroming.

Alles wat jullie zoeken komt van het toestaan van de ontvouwing van overgave en stroming. Liefde, heling, overvloed, creatie, groei, verlichting, je hoogste doel - al deze elementen vereisen voortdurende stroming en vrijheid om zo groot, mooi en wonderbaarlijk te worden als ze maar kunnen zijn.


Begrijp dat uitbreiding en ontplooiing nodig zijn voor jullie ziel om comfortabel met Het Universum mee te gaan. Vertrouwen. Stroming. Begin de ontvouwing te zien als een magisch pad. Wees ruim genoeg om elk Nu moment uit te breiden naar zijn volle potentieel. Dit is een nieuwe, veel krachtigere manier om door je leven te navigeren, die jullie tot je volle expressie van het zelf zal krijgen, keer op keer, als jullie bereid zijn om een ​​nieuwe manier van zijn te betreden. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien