Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 5 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 Juni 2018 / via Shelley Young


Jullie gaan een fase in waarin veel van jullie oprechte manifestaties uitkomen. Deze verlangens hebben lange tijd deel uitgemaakt van jullie pad en jullie kracht. Ze waren zo lang aanwezig om jullie te helpen je weg te vinden.

Sommigen van jullie zullen dezelfde verlangens hebben en de voldoening ervaren van eindelijk naar datgene te gaan waarvan jullie in je hart altijd wisten dat het je bestemming was. Anderen zullen de kans krijgen om die oude droom in te gaan en besluiten dat niet te doen omdat het gewoon niet overeenkomt met tot wie je bent geëvolueerd, en dat is prima. Je mag nieuwe dromen creëren op basis van nieuwe mogelijkheden, potentiëlen en voorkeuren.

Het punt is dat jullie allemaal beginnen jezelf te ervaren als de scheppers die jullie werkelijk zijn. Het kan zijn dat de grote dromen eindelijk in jullie bewustzijn komen. Jullie kunnen ook meer en meer beginnen te herkennen hoe jullie je steeds meer manifesteren, met kleinere dingen die als bij toverslag voor je verschijnen. Dit geeft jullie de mogelijkheid om duidelijk je vaardigheid te zien. De vertragingstijd tussen wens en manifestatie neemt af doordat er veel sneller bewegende energieën zijn.

Jullie hebben misschien een droom die het er anders uit laat zien dan je dacht dat het zou zijn. Begrijp alsjeblieft dat dit slechts een startpunt is. Jullie hebben een stuk klei gekregen dat jullie nu naar eigen wens kunnen kneden en aanpassen.

Wees je ervan bewust dat als iets niet samenkomt zoals je het zou willen, het meestal is omdat je groter moet denken. De sleutel is om niet in controle te vallen of op kleine dingen te letten, maar eerder om los te laten en de ontplooiing toe te staan. Houd de essentie van het verlangen vast en laat het zo groot en mooi worden als het wil, en je zult versteld staan ​​van wat mogelijk is dat je je nooit had kunnen voorstellen.

Er is veel vreugde voor ons, omdat we zien dat jullie echt beginnen met het omarmen van jullie aangeboren vermogen als bekrachtigde mede-scheppers. Onze wens voor jullie is dat jullie er net zo van gaan genieten als wij. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien