vrijdag 29 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 Juni 2018 / via Shelley Young

Naarmate je verder gaat met je reis op weg naar verlichting, zul je geroepen worden om je geloof en vertrouwen te verdiepen. Dit zijn essentiële elementen voor co-creatie en om meer bedreven te zijn in het open blijven staan ​​van de mogelijkheden en potentiëlen die er zijn net voorbij wat je kunt zien. Terwijl je door blijft gaan met het ontwikkelen van meer vaardigheden en comfort bij het navigeren met overgave, geloof en vertrouwen, zullen er momenten zijn dat je begint te twijfelen, vooral wanneer iets heel belangrijk voor je is, of groter aanvoelt dan wat je normaal denkt dat je kunt manifesteren.

Daarom pleiten wij er sterk voor om jouw successen te documenteren. Schrijf op wanneer je de magie en het wonder hebt ervaren om prachtig geleid te worden naar mogelijkheden die je je niet had kunnen voorstellen. Schrijf over de tekens en synchroniciteiten die je laten weten dat je voorwaarts gaat met een Universum dat je aanbidt. 


Waarom is dit zo'n krachtige oefening is, is dat het een daad van liefde van uw huidige, uitgelijnde zelf is voor elk moment dat zich voor kan doen wanneer je toekomstige zelf angst of twijfel ervaart. Zie je? Dit veronderstelt de rol van jouw eigen gids, waarbij je liefdevol de ondersteuning op zijn plaats zet voor jezelf, voor het geval je ze nodig zou kunnen hebben. Dit is het nemen van stappen om je voortdurende afstemming en succes te verzekeren, op de meest krachtige manier mogelijk. Je zou het zelfs als een liefdesbrief van je wetende zelf kunnen beschouwen om aanmoediging te bieden in het geval je vergeetachtige zelf het ooit nodig heeft.


Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl