Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 13 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 Juni 2018 / via Shelley Young


Het kan ontmoedigend lijken als je energetische veranderingen na  energetische veranderingen ervaart. We willen dat je begrijpt dat het een goede indicator is van je succes op je reis naar verlichting.

Je bent nu in staat om sneller dan ooit bewegende energieën te navigeren. Daar zijn verschillende redenen voor. Je hebt vaardigheid opgedaan zowel op het gebied van loslaten als van integratie. Je accepteert het feit dat goede zelfzorg vereist is en leert luisteren naar je lichaam en laat het de leiding nemen. Je vertrouwen is veel beter ontwikkeld in het proces waardoor je in een acceptatiegebied kunt blijven dat het schakelen met veel grotere gratie, gemak en troost mogelijk maakt.


De activering van je lichtlichaam en de belichaming van meer en meer van je hogere zelf is een complex proces dat ingewikkeld en intelligent is. Je lichaam en je ziel weten precies wat ze doen. Als je je energetisch overweldigd voelt, vraag om hulp. We zijn hier om te helpen! Begrijp ook dat er tijden kunnen zijn dat je jezelf tijdelijk moet isoleren om je energetische processen te laten plaatsvinden. Deze tijden zullen niet langer dan een seconde duren dan nodig en zullen je op de lange termijn leiden naar een diepere verbinding.

Het kan erg handig zijn om een ​​dagboek van veranderingen te beginnen waarin jij jouw eigen unieke symptomen bijhoudt en hoe deze correleren met astrologische elementen, zonneactiviteit of andere energetische gebeurtenissen. Aantekeningen maken over hoe jouw lichaam reageert en wat jouw comfort en opluchting oplevert, zal zeer nuttig zijn om op terug te kijken, vooral omdat je, wanneer je in de greep bent van energetische aanpassingen, je een veranderde ruimte binnengaat die het je moeilijk maakt om te onthouden wat later zal werken.

Je zult in staat zijn om, met je bewustzijn, precies te vertellen wat er energetisch gebeurt door simpelweg naar je lichaam te luisteren. Je zult op het punt komen dat je goed zult weten wat er aan de hand is, gebaseerd op hoe je lichaam reageert, dat je niet langer op externe bronnen hoeft te vertrouwen om je te vertellen wat er energetisch gebeurt.

Het is nog een andere manier waarop je je ontwikkelt als een gewillige danspartner met het Universum en je eigen meesterschap en verbinding met het geheel omhelst. Hoe meer je je eigen unieke reacties op energieën kunt begrijpen, hoe meer je ook het energetische effect begint te zien dat je hebt op anderen en in verschillende omgevingen, omdat je een dieper gevoel van weten en gewaarzijn in jezelf hebt ontwikkeld. en voor de altijd evoluerende energie die je hebt.

Dus nogmaals zeggen wij je niet afgeschrikt te voelen door de golven van energieën die je nu ervaart, maar ze eerder te omarmen als bewijs van het werk dat je hebt gedaan, en hoe bereid je bent voor nog meer belichaming van goddelijke energie als een verlichtend menselijk wezen van goddelijke dienst op de planeet. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
  

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien