Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 12 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
12 Juni 2018 / via Shelley Young


Geliefden, net zoals jullie geloof en vertrouwen moeten oefenen tijdens een energetische stilte, moeten jullie ook je geloof en vertrouwen gebruiken tijdens een periode van versnelling om volledig op de golf van voorwaartse beweging te kunnen rijden. Dit hoort allemaal bij het vrijwillig bewegen met de ebben en stromen van het Universum. Als jullie je overgeven aan elke fase, benut je de immense geschenken die inherent deel uitmaken van beide.

Dus laat het universum jullie achter de schermen dienen en sta jezelf toe om de volledige ervaring van tastbare, versnelde beweging te hebben, wetende dat je volledig wordt geleid en ondersteund zoals jij dat doet. Hoe meer jullie het proces kunnen vertrouwen, in welke fase je ook verkeert, hoe meer jullie de vreugde en het wonder in dit alles zullen vinden. Niet weerstaan of in bedwang houden staat jullie leven toe om zo groot en mooi mogelijk te worden als het bedoeld is.

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl