Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 10 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 Juni 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 Juni 2018 / via Shelley Young


We willen jullie graag uitleggen hoe wij kunnen zeggen dat dingen niet langer energetisch worden ondersteund, maar toch lijken ze door te gaan in jullie realiteit.

Denk aan een besturingssysteem op jullie computer. Wanneer een nieuwe bijgewerkte versie wordt uitgebracht, zijn er mensen die het enthousiast zullen omarmen. Er zijn mensen die wachten totdat anderen het een tijdje hebben geprobeerd voordat ze besluiten te upgraden. En er zijn anderen die weerstand bieden aan verandering en doorgaan met het oude. Dit zal werken voor de korte termijn, maar na verloop van tijd zal het vollopen met problemen en moeilijker en moeilijker worden om te gebruiken. Dit zal tot veel frustratie leiden totdat ze eindelijk klaar zijn om een nieuwe manier van dingen doen te omarmen. Het is precies hetzelfde met jullie verlichtingsproces. Terwijl jullie doorgaan met evolueren, zullen er mensen zijn die enthousiast zijn om het nieuwe te omarmen, anderen die er tevreden mee zijn om andere mensen eerst het vuur uit te laten blazen voordat ze de nieuwe manieren om dingen te doen omarmen, en anderen die wachten totdat ze zich helemaal ongemakkelijk voelen voordat ze voorwaarts gaan. Maar je weet dat het niet echt uitmaakt wanneer iedereen aan boord komt, ze zullen het zeker allemaal op hun eigen perfecte timing doen.


Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl