De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 4 mei 2018

Stap uit je slachtoffer rol. / 3/5/18 / Luc van Ewijk


Stap uit je slachtoffer rol.
3/5/18 / Luc van Ewijk

De slachtoffer rol. Het leven loopt niet zoals je wilt. En je geeft iedereen er de schuld van. Je wijst met je vinger naar de ander.

Je praat over de ander. Alsof het kwaad zelf is. Maar over jezelf heb je geen mening. Durf je nog wel naar jezelf te kijken.

Stap eens uit die slachtoffer rol. En neem je eigen rol aan. De rol die je wilt zijn. En niet die je aan het volgen bent.

Waar je ongelukkig van wordt. En eentje die steeds meer energie kost. Je gaat tegen de stroming in. Vandaar dat het zoveel energie van je kost.

Het is niet vreemd dat je omvalt van vermoeidheid. Dat duid aan een grote verzet tegen jezelf.

Jezelf volgen is de oplossing. In kleine stapjes. Want je hebt ook nog veel los te laten. Loslaten van de persoon die je niet wil zijn.

Gun jezelf de tijd. En wees lief voor jezelf. Scherm jezelf af. Maak scherpe grenzen om je heen. En je energie vloeit niet zomaar meer weg. De energie is nu namelijk van jouw. 

Gebruik het voor waar jij heen wilt.