De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 3 mei 2018

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot / van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot
van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018


Door Gabriel RL.: Portalen in Syrië, Brazilië en de MiD-afdeling - Platina vloot

Gegroet, kameraden! We hebben hier wat informatie en veel plezier!

We keren terug, geallieerde metgezellen, met een informatieblok over de bewegingen van dit koninkrijk, waarin elke dag een onweerlegbare transformatie kan worden waargenomen.

Transformatie in alle sectoren, van politiek tot religie, van wetenschap tot geloof.

De tijden die door uw verlichte profeten zijn vastgesteld, zijn gearriveerd, beste vrienden! Halleluja! Niets kan deze Goddelijke verandering stoppen!

Hoewel onlangs de onhandige knoeierikken opnieuw hebben geprobeerd om een ​​nucleaire beweging te ontlokken heeft dit hen onvermijdelijk in de val geleid van hun eigen arrogantie, toen een kritische wakkere massa de "mantra" met één stem zong "Het is vals", en zodoende volledig deze  valsspelers, liefhebbers van oorlogen, te blokkeren.

Meer lezen >>>