De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 3 mei 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden / De Arcturianen via Suzanne Lie / 30 april 2018

Negen Belangrijke Vragen en Antwoorden
De Arcturianen via Suzanne Lie
30 april 2018

1) Wat betekent een ‘Nieuw Tijdperk van Macht Binnenin voor de mensen?”

De mensheid is begonnen zich te herinneren wat ze vergeten hebben, wat is dat zij niet alleen maar mensen zijn. De mensheid begint langzaam maar zeker te herinneren dat de Aarde NIET de enige bewoonde planeet in de Melkweg is, noch zijn de mensen het meest geëvolueerde wezen in de Melkweg.

2)  Wat betekent planetaire ascentie?

Planetaire ascentie betekent dat Gaia zich aan het voorbereiden is om de 3D matrix vrij te geven die Haar heeft beperkt om ALLEEN te resoneren van de eerste helemaal naar de vierde dimensies. Gaia is NU aan het voorbereiden voor overgang naar de volgende octaaf van de werkelijkheid, wat de vijfde dimensie is.

Maar om voor planeet Aarde –Gaia- te resoneren naar de vijfde dimensie van werkelijkheid zal zij moeten bevrijden de personen, plaatsen en situaties die NIET overeenkomen met Haar “vijfdimensionale Besturingssysteem,” wat zij NU aan het uploaden is in Haar planetaire vorm.