zaterdag 26 mei 2018

Live Kryon Channeling 190: Instructies geven aan jouw Akasha. 3 / 4 maart 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 25 mei 2018

Live Kryon Channeling 190:
Instructies geven aan jouw Akasha. 3
Deze live channeling werd gehouden in Phoenix, Arizona
4 maart 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 25 mei 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Laten wij doorgaan…

Lieve Akasha, prachtig en welwillend, jij bent mij en ik ben jou. Laat alle schoonheid, vreugde en wijsheid die zich in duizenden van mijn levens hebben voorgedaan, de rijpheid van mijn ziel, zich gaan presenteren op manieren die mij zullen verrassen met vriendelijkheid. In goede dingen, in welwillende dingen, in positieve verwachtingen, laat mijn Akasha-kroniek het beste zijn dat mij ooit is overkomen en laat mijn leven deze dag en deze beslissing weerspiegelen. Ik heb gesproken. Ik heb de leiding.

Wij zijn nog niet klaar omdat wij in het “nu” werken, weten jullie nog? Er is nog meer hierover omdat er dingen zijn die jullie nu verstoren en heel actueel zijn en nog niet in jullie Akasha zijn. Weten waar ik hiermee naartoe wil gaan? Willen jullie het karwei afmaken?

Lief cellulair wezen dat ik ben, ik heb de leiding. Laat alle dingen die zich in mijn leven hebben voorgedaan vanaf mijn geboorte tot op dit moment in de aandacht zijn. Laat de herinnering in mijn hersenen, de synaps die hen vasthoudt, in de aandacht zijn. Stop en houd op met de dingen die die lager zijn dan mijn pracht als schepping van God op deze planeet. Het wordt jou niet toegestaan om de oude tapes steeds weer te herhalen. De “tapes” zijn deze: het verraad dat ik heb meegemaakt, de zorgen, de slechte gevoelens, de boosheid, mijn lage menselijke natuur, de zoem zelf. Stop en houd ermee op. Ik heb de leiding over mijn herinnering en elke cel in mijn lichaam weerklinkt met mijn Hoger Zelf.

Meer lezen >>>