De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 11 mei 2018

Kryon: Familie bulletin April 2018 Lee Carroll / 10 april 2018


Familie bulletin April 2018
Lee Carroll
10 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Er gebeurt zoveel rondom het Kryon-werk dat ik niet weet waarmee ik moet beginnen. Laten wij dus maar hier mee beginnen: Heb jij de hoofdpagina van de Kryon-website onlangs al gezien door je computer te gebruiken? (niet je telefoon)

Het is het begin van een paradigma met een geheel nieuw web-ontwerp en wij zijn zo gelukkig dat ons ADSET-team in Californië hieraan werkt.  
Tot nu toe heeft onze main page een facelift ondergaan en ook de free audio page
De meest gehoorde opmerking die ik krijg is: "WOW".

Ik vertrek op de 24e van deze maand voor een verbazingwekkende groep reizen tours, seminars en meetings inclusief Boedapest, Italië, Engeland en Schotland. 

Tijdens al deze reizen zullen wij ook meedoen aan Dr. Todd's Pineal Tones Choir. Het is misschien een van de meest intensieve maanden ooit (zeg ik dit nu AL WEER?).

Meer lezen >>>