vrijdag 4 mei 2018

Heavenletter 6307: Dek de Tafel voor de Aankomst van het Leven / 3 mei 2018Dek de Tafel voor de Aankomst van het Leven
Brief uit de Hemel
3 mei 2018

God zei:

Je wilt nieuwe hoofdstukken in het leven om dichter bij jezelf te komen, en toch zal je beven bij de gedachte dat als de kaarten opnieuw in je leven worden geschud, dit misschien te veel voor je wordt. Je wilt vrijheid in het leven en toch beef je. Is dit soms de situatie waarin je je bevindt?

Ik neem de zorgen die jij je maakt niet over. Natuurlijk heb ik liefde voor jou en geen zorgen.

Geliefde, geliefde, leun een moment achterover en kijk uit naar je leven terwijl het zich naar jou toe beweegt. Waarom niet, mijn geliefde?

Wel, het leven zal er aankomen, ongeacht in welke staat het zich bevindt. Het leven bereikt jou, hoe het je ook bereikt. Hoe dan ook, wees een vriend van het leven. Krijg een goed gevoel over je vriend, genaamd Leven en de bezoeken die er aan komen van Leven. Groet het leven, hai... Kijk uit naar de bezoeken van het leven, vandaag en morgen. Hoe je anticipeert op de reis van het leven, dat maakt een verschil. Hoe je de tafel voor je gasten dekt, voordat ze aankomen, dat maakt een verschil.


Ik zeg tegen jou, zet een nieuwe hoed op. Ik zeg, begroet het leven als een vriend. Zet het idee in je hoofd, dat een goede vriend op bezoek komt om je mee naar de stad te nemen.

Geliefde, wees enthousiast om je met het leven te vermaken, terwijl het aan je deur verschijnt. Heet leven welkom. Wend je gezicht naar het leven met een glimlach.

Wat zou je kunnen erbij winnen door het leven met een frons te begroeten? Je leert het leven te begroeten met een handdruk.

Als bij het volgende bezoek van het leven aan jou het leven moe en hongerig aankomt en misschien verward is, moet je nog steeds een hoffelijke gastheer zijn. Denk aan je manieren. Er is geen discussie Over je openheid en hoffelijkheid valt niet te discussiëren. Dek de tafel voor de komst van het leven.

Een feit is, Leven komt er altijd aan. Als, vanuit jouw oogpunt, het leven laat of vroeg is, verkreukeld of gekleed op zijn paasbest, je moet een geniale gastheer zijn. Als je gast in vodden komt, gewoon hetzelfde, schenk het leven een kopje thee. Net zoals jij het beste kunt doen, doet het leven ook het beste wat het kan. Leg je arm om het leven heen en juich het leven toe. Het leven is geen eenrichtingsverkeer.

Je wilt dat het leven je verwelkomt. Geef het leven een kans. Een eerste verschijning is meestal niet het hele verhaal. Wees ervan verzekerd dat wat het leven je bezorgt volgens schema is. Als het leven jou een pakket levert waar je dol op bent, geef het leven dan een flink applaus.

Wanneer het leven een pakket oplevert waar je niet tevreden mee bent, geef het toch een tip. Geef het leven een pauze en vat de leveringen niet zo persoonlijk op. Het leven heeft de verantwoordelijkheid om de pakketten te leveren die het leven toegewezen krijgt om ze te deponeren. Dat weet je al. Het leven kiest er niet voor om je hart te breken. Goed uithuilen, je zelf knuffelen en dan beken het leven dat morgen een andere dag is. Het leven bevat geen ontwerp om je hart te maken of te breken. Het leven zou perfect gelukkig zijn geweest je een prachtig lenteboeket te bezorgen als het leven dat zou kunnen.

Maak vandaag ruimte in je hart om blij te zijn dat met de prijsboeketten waarmede het leven jou had kunnen zegenen, vandaag een ander blij is gemaakt. Wees, zoals gezegd, een goede sportman of sportvrouw.

Je tranen drogen op en je zult weer vrienden worden met het leven. Je bent niet verplicht om te springen van vreugde. Je hart hoeft zijn armen niet om elke bezorging heen te slaan. Je bent niet onverschillig voor het leven. Het leven, zoals het komt, is van uiterste belang voor je, je gaat verder en je zet het niet buiten spel.

Geliefde, je bent geen troonpretendent. Je bent de echte prins of prinses, en je gaat verder als een waarlijk beeldschone prins of prinses.


Vertaald: Winfried