De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 18 juni 2018

Galactic Love Party Met Jacqueline & Inana / 30 juni en 1 juli 2018 in de omgeving van Eindhoven

Galactic Love Party
Met Jacqueline & Inana

30 juni en 1 juli 2018, in de omgeving van Eindhoven Nederland

14 en 15 juli 2018, Saint-Sauveur, België

~Sisterhood of the Rose Workshop~


Lieve Goddelijke Wezens van Licht,
 
De chaos in de wereld neemt toe en ons verlangen naar meer Liefde en Licht op Aarde intensiveert. Om de Galactische Golf van Liefde binnen te laten komen en wortel te laten schieten, hebben we de taak om een omgeving te creëren waarin dit kan manifesteren. Lang geleden kwam JIJ naar de Aarde om jouw rol in de transformatie te spelen. De tijd van transformatie is NU.
We hebben deze workshop, die we Galactic Love Party noemen, gecreëerd om je te verbinden met je Godinnen (of God) kracht ter ondersteuning van je MISSIE om meer Liefde en Licht naar deze planeet te brengen.

Meer lezen >>> http://jacqueline1114.wixsite.com/perlen-der-liebe/feestvieren