Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 mei 2018

Een Schrijven van de Schepper / 13 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Het Negatieve


Hier is een beetje een radicale gedachte voor je; voel je emoties! Sommigen van jullie denken dat, omdat je spiritueel bent, elke andere emotie dan vrede, geluk, vreugde of liefde onaanvaardbaar is. Geliefden, onthoud alsjeblieft ... je bent hier om alle emoties te ervaren ! Ja, het is OK om boos, overstuur, verdrietig, gefrustreerd, ongelukkig of in paniek te raken. (Glimlach) De enige keer dat het een probleem wordt, is wanneer je ervoor kiest ze vast te houden en te voeden. Weigeren om ze los te laten, kan ook je fysieke lichaam schaden.

Als je door 'donkere ruimtes' heen beweegt, zie je hoeveel beter de positieve emoties voelen. Het Universum weet dat het enige tijd en werk kan kosten om ze los te laten, maar uiteindelijk zal de opluchting die je voelt immens zijn. Ga je gang, laat het negatieve stromen. Houd er echter rekening mee dat deze emoties jouw verantwoordelijkheid zijn! Prognoses of het kwetsen van anderen in het proces wordt afgeraden en kan een ongewenst resultaat opleveren. Verplaats jezelf naar een veilige ruimte en laat het rollen. Als ze eenmaal verdwenen zijn, heb je meer ruimte voor onvoorwaardelijke liefde dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl