De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 14 mei 2018

Een Schrijven van de Schepper / 13 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
13 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Het Negatieve


Hier is een beetje een radicale gedachte voor je; voel je emoties! Sommigen van jullie denken dat, omdat je spiritueel bent, elke andere emotie dan vrede, geluk, vreugde of liefde onaanvaardbaar is. Geliefden, onthoud alsjeblieft ... je bent hier om alle emoties te ervaren ! Ja, het is OK om boos, overstuur, verdrietig, gefrustreerd, ongelukkig of in paniek te raken. (Glimlach) De enige keer dat het een probleem wordt, is wanneer je ervoor kiest ze vast te houden en te voeden. Weigeren om ze los te laten, kan ook je fysieke lichaam schaden.

Als je door 'donkere ruimtes' heen beweegt, zie je hoeveel beter de positieve emoties voelen. Het Universum weet dat het enige tijd en werk kan kosten om ze los te laten, maar uiteindelijk zal de opluchting die je voelt immens zijn. Ga je gang, laat het negatieve stromen. Houd er echter rekening mee dat deze emoties jouw verantwoordelijkheid zijn! Prognoses of het kwetsen van anderen in het proces wordt afgeraden en kan een ongewenst resultaat opleveren. Verplaats jezelf naar een veilige ruimte en laat het rollen. Als ze eenmaal verdwenen zijn, heb je meer ruimte voor onvoorwaardelijke liefde dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl