Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 mei 2018

Diegene in het licht kunnen zien. De andere nog niet. / 8/5/18 / Luc van Ewijk

Diegene in het licht kunnen zien. De andere nog niet.
8/5/18 / Luc van Ewijk

 De waarheid zien is als het licht zien. Terwijl jij het licht ziet, zien vele hun licht nog niet. Vele zullen je woorden ook niet begrijpen.

Je werkt ook aan iets wat er nog niet is. Als het voor jouw maar duidelijk is. De rest volgt later wel.

Je weet dat alles mogelijk is. Je hoeft niet iedereen daarvan te overtuigen. Hoe graag je ook wilt dat andere hetzelfde gaan doen.

Vele zijn er nog niet klaar voor. Mensen hebben hun eigen tijdlijn en dat is met een reden. Respecteer dat.  Stap ervan af. Dat geeft je rust.

Het heeft geen zin om aan bewustwording te doen. Als de andere er niet voor open staat. Het is als tegen een steen praten. Die praten niet terug en onthouden ook niet je informatie.


Richt je liever op je eigen proces. Want omdat jij al in het licht staat, kun je zien wat er allemaal mogelijk is. Je kunt je toekomst letterlijk zien liggen. Alleen mag je er nog aan werken.

Want het komt niet vanzelf naar je toe. Daar hoort gewerkt voor te worden. Zo hard als jezelf wil natuurlijk. Het leven is er om van te genieten. Het hoeft helemaal niet zwaar en ellendig te zijn.