Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 mei 2018

Dagtekst van Zondag 27 mei 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 27 mei 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Emanaties van de mensen voeden de onzichtbare entiteiten -


"Terwijl ze toegeven aan verleidingen, beelden mannen en vrouwen zich in dat ze daarmee zichzelf bevredigen. Maar ze vergissen zich, het is voor anderen dat ze werken. En helaas merken ze dat pas als het te laat is. Wanneer ze zich verarmd, verzwakt en leeggezogen voelen, pas op dat ogenblik begrijpen ze dat ze heel hun leven voor anderen gewerkt hebben en niet voor zichzelf. En wat ik “zichzelf” noem, is hun spirituele kant, die voortdurend rijker moet worden, groeien en openbloeien. Wat betreft de “anderen”, dat zijn de duistere entiteiten van het astrale gebied, die zich voeden met de ongezonde uitwasemingen, teweeggebracht door de misstappen en misdaden van de mensen, en die hen uitputten. 

Door onze daden, onze gevoelens, onze gedachten en al onze emanaties, voeden we voortdurend wezens van de onzichtbare wereld. En als we beogen om alleen lichtende wezens te voeden, worden we sterker en floreren we, want door iedere inspanning om hen tevreden te stellen, vermeerderen we ons spiritueel vermogen."


Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/