Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 mei 2018

Dagtekst van Vrijdag 25 mei 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 25 mei 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Bank - de wetten die daarvoor gelden, gelden ook op spiritueel gebied

"Wanneer je een bedrag op de bank plaatst, weet je dat je er niet al de volgende dag rente van zal ontvangen. Je moet wachten en hoe langer je wacht, hoe hoger de rente oploopt. Dit principe is hetzelfde op spiritueel gebied.

Je werkt met veel geloof, liefde en geduld... Na een tijdje ben je verbaasd dat je niet sneller resultaten boekt en kom je in de verleiding om op te geven. Maar nee, die traagheid is normaal, laat je niet ontmoedigen. Als je de moed verliest, komt dat omdat je de zin van deze elementaire wet van de bankwereld nog niet ontcijferd hebt. Welja, om de wetten van het spirituele werk te begrijpen, moet je ook weten hoe een bank functioneert. Je moet niet gehaast zijn, maar doorgaan met werken, en daarna zullen de rijkdommen je van alle kanten toestromen. Zelfs als je probeert te ontsnappen, onmogelijk, het gehele universum zal zegeningen op je hoofd laten regenen. Want jij bent het die hen hebt voorbereid door je geduld en je volharding."


Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/