Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 mei 2018

Dagtekst van Maandag 14 mei 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 14 mei 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Top, vanwaar we een klare kijk hebben en goede beslissingen kunnen nemen -

"Moet je dringend een beslissing nemen? Overhaast je dan niet. Span je in om jezelf te verheffen door aan een bergtop te denken van waaruit je de situatie duidelijk kan overzien. En om in staat te zijn om alle omstandigheden van het leven aan te kunnen, keer in jezelf als je een paar seconden tijd hebt, en stel je voor dat je probeert een bergtop te bereiken. Wanneer je beslissingen moet nemen, zal je er een duidelijke kijk op hebben en zal je juist handelen. 

Hoeveel mensen handelen niet volgens de impuls van het moment en natuurlijk stoten ze dan hun hoofd. Ze veranderen vervolgens van richting, maar omdat ze weer niet nagedacht hebben, stoten ze zich opnieuw. Dit is de reden waarom het hoofd van de mensen bedekt is met blauwe plekken, met butsen en builen... Het wordt tijd dat ze het advies van de wijzen, die hen vertellen: “Keer in jezelf, bezin, mediteer...”, ernstig nemen. Zo zullen ze erin lukken de spirituele top te bereiken, vanwaar ze de veelvuldige aspecten van de werkelijkheid kunnen vatten om beter te kunnen werken en zich te manifesteren."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/