Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 mei 2018

Channeling nr. 39 door Raphaël en de groep en Isoritas met zijn medisch team. / 12-05-2018 / Via Margreet

Channeling nr. 39
door Raphaël en de groep en Isoritas met zijn medisch team.
12-05-2018  / Via Margreet.

Wees allen welkom op deze toch zo een mooie dag. Wij verwelkomen ook de mensen die hier voor het eerst zijn.

Laat het over u heen komen, het komt goed. Heb vertrouwen, heb vertrouwen in uzelf en in ons. Vertrouwen ontbreekt vaak. Vertrouwen, overgaven en intuïtie. Vertrouw hoe het zal verlopen op de wereld, met uw wereldleiders. Er wordt wat afgerommeld vooral door die meneer in Amerika, maar hij is nodig, wij kunnen dat niet genoeg herhalen. Hij breekt sommige dingen open en opent vele ogen zodat steeds minder mensen als hondjes achter hun wereldleiders aanlopen. De mens moet weer leren om zelf te denken, om zelf het heft in handen te nemen op alle soorten gebieden. In hun leven, in hun baan, bij artsen en verkiezingen, de rest mag u zelf bedenken. U heeft met z’n allen te veel achter iedereen aangelopen. Leer weer denken, leer eenvoudig te denken, simpel te denken. Het denkpatroon van de mens is te moeilijk geworden, Te moeilijk omdat ze te veel kennis die ook in een makkelijker vorm gebracht kan worden tot zich moeten nemen.


Leer vanuit uw intuïtie, uw gevoel te handelen dat is erg belangrijk.
U mag weer terugkeren naar éénvoudig en simpel via uw gevoel.
Wees kritisch, wees kritisch tegenover de therapeuten. Voel, voel wat goed voor u is, voel welke arts goed voor u is of hij/zij bij u past. Dat is heel belangrijk. Als u geen fijn gevoel heeft bij een arts of niet met elkaar kunt opschieten, vraag een secondopinie. Ga dan naar een arts waar u wel mee kunt praten. Zij kunnen kundig zijn maar als u niet samen door één deur kunt hoeft dat niet.

Spreek u uit, ga uw mond open doen, ga zelf het heft weer in handen nemen. Laat u niet beheersen door regeringen en regeltjes. Regels zijn er om doorbroken te worden. Alle systemen moeten doorbroken worden.
In de scholen, in de ziekenhuizen, in de regeringen, bij de politie. De systemen moeten veranderen. Het moet simpeler zodat er meer tijd is voor de mensen om hun heen, zodat er meer tijd is om te luisteren wat iemand te vertellen heeft, want dat is belangrijk ”luisteren” In elke functie.

Ook de regeringsleiders moeten gaan luisteren en niet alleen hun eigen ding doen. De artsen moeten ook meer tijd krijgen om te luisteren naar hun patiënten. Het verplegend personeel moet meer tijd hebben om te praten met de patiënten. De mensen mogen ook meer naar elkaar luisteren en een gesprek voeren.

De regels die allemaal gemaakt zijn mogen doorbroken worden, moeten doorbroken worden. Door de regels zal er steeds meer opstand komen in veel beroeps groepen. Men kan het niet meer bolwerken. Velen willen stoppen met het beroep waar voor zij geleerd hebben, omdat het niet meer lukt, voor de essentie van het werk dat zij hebben is geen tijd meer. Zij mogen beslist geen één stap buiten hun pad doen. Het pad wat uitgestippeld is van achter een bureau met heel veel letters waardoor het initiatief wordt weggenomen.

Het komt, men komt steeds meer in opstand en dat is goed op alle fronten. Ook naar die hoge heren toe in die grote paleizen in de arme landen met hun pracht en hun praal. Daar is het echt ieder voor zich en van de rest trekken zich niets aan van de hongerende mensen en de armoede.
Maaaar laat u niet te veel meeslepen door de media, over de arme mensen, over de zielige kindertjes. Wij vertelde dit eerder: Als u wil doneren doneer gericht via één lijn en niet via die directeuren met hun grote auto’s en dure panden dan blijft er te veel aan de strijkstok hangen. Er zijn voor iedereen goede organisaties te vinden.

Zorg voor elkaar op de goede manier dat is belangrijk en wees niet eenzaam. U weet, mensen hebben mensen nodig, mensen zijn net dieren, hoe zullen wij dit zeggen, ze horen te leven in een soort roedel.
Mensen moeten steun hebben aan elkaar, mensen hoeven niet eenzaam te zijn. Wees zorgzaam voor elkaar via een klein gebaar of een gedachten.

Daar hebben wij dat woord weer gedachten, de gedachtekracht die steeds sterker wordt. Gá die gebruiken in de positieve zin. De gedachtekracht die u uitzend via uw wifi en onbewust opgevangen wordt onbewust door de wifi van die ander. Het onderbewuste, dat grote stuk waar uw emoties zitten. Denk om uw gedachtekracht. U kunt uzelf maken en breken via uw gedachten. U kan u zelf omhoog tillen door uw gedachten, door geestelijk stevig in uw schoenen te staan. En het zal me lukken en dan lukt het u ook. Maar als u denkt: "tja misschien….. lukt het me dan wel…..het is wel eng". Dan gebeurt er niets en blijft u die eenling en dat is triest. Zo zien wij u niet graag. U weet allen dat wij u graag zien dansen als een vlinder, dat u van het leven een feestje maakt en geen tranendal.


De feestjes zullen gaan komen maar de mens moet er aan werken in hun eigen kleine kring en dat zal zich dan uitbreiden als een olievlek. Het wordt prettiger op  deze aarde, er komt vrede op uw aarde. De buitenaardse Isoritas met zijn healers die hier aanwezig zijn die hebben een vergelijkbare periode meegemaakt, ze zijn daar overheen gegroeid. Zij zijn uiteindelijk door chaos wijzer geworden en anders gaan leven. Zij zijn zorgzamer voor elkaar. U mag blij zijn dat de buitenaardse van velen planeten nu op dit moment zorgzaam zijn voor uw wereld, en voor u.

Er zijn op aarde veel mensen die geboren zijn en komen van anderen planeten en die hier heel hard werken en hun vroegere kennissen, vrienden, mensen hoe je ook zou noemen en die ze nu ze hier geïncarneerd zijn bewust vaak niet herkennen. U beschermen met een cordon om de wereld zodat zij kunnen ingrijpen als er te veel gerommeld wordt door de hoge heren met hun kernwapens. Ze zijn altijd alert en als het te erg wordt, wees niet bang, ze worden onklaar gemaakt zoals er al verschillende onklaar gemaakt zijn. Dus heb géén angst voor oorlog. De oorlogen worden steeds meer gevoerd met de mond.

Langzaam, heel langzaam zullen de regeringen gaan veranderen. Er zullen en ook deze woorden herhalen wij, mensen gaan verdwijnen uit de parlementsgebouwen die ook gezuiverd zijn en ook in het licht staan omdat zij niet tegen die energie kunnen en anderen zullen in hun energie omhoog getild worden en milder en menselijker worden en langzaam anders gaan denken.

De mensen in het algemeen in uw wereld op uw planeet, worden kritischer kwa eten en dat vind de olieindustrie niet leuk, de omzetten gaan dalen. Er worden al minder middelen die vanuit olie gemaakt worden gekocht die zij produceren.  Als zij zo’n een krantje van de drogist doorkijken zijn er steeds meer mensen die denken en ook Margreet denkt dat ook, dat gebruik ik niet meer en dat niet en dat niet dat en dat niet. Ach wat staat er nog voor mij in, speelgoed, overdaad spullen en flesjes en potjes die ik niet meer gebruik omdat er te veel troep in zit. De zonnebrand die huidkanker veroorzaakt, de vele soorten deodorant waar de mensen borstkanker van krijgen. De mensen gaan kritischer worden en kijken veel meer naar de toevoegingen die overal in zitten.

Facebook ligt nu onder vuur maar ook op dat medium wordt heel veel bekend gemaakt over dit soort informatie. De wasmiddelen kan u zelf maken, liters voor een paar centen zelfs. Ga op zoek en daarmee red u een stukje van uw wereld, van uw omgeving en uiteindelijk wordt ook dat weer een olievlek die zich gaat verspreiden.

Overal zijn alternatieve voor, de keukenkastjes die u heeft, daar stond vroeger ook niet veel in. Niet al die flessen die nu nodig zijn voor dit en voor dat. Ook dat kan beperkt worden. Dit raakt de olie-industrie, een industrie die veel in stant houd vanwege het vele geld dat er mee verdiend wordt voor de heren met hun dikke buiken, hun etentjes, hun drankfestijnen en hun grote auto’s. Over de rug van de mensen die onwetend zijn en geloven wat er voorgeschoteld wordt in de reclames van de media die ons vertellen dat we niet zonder kunnen. Vroeger konden we wel zonder.

Nu moet u niet gaan denken dat de mensen daardoor vroeger op jongere leeftijd stierven, dat heeft daar niets mee te maken. Nu sterven velen eerder omdat zij deze producten gebruiken. Toen stierven de mensen op jongere leeftijd omdat de medische wetenschap minder kennis had.
Wij vanuit het licht en van de andere planeten sturen onze medische teams steeds meer naar de aarde en werken door uw helder voelende en helder wetende onderzoekers heen, zelf beseffen zij dat in de meeste gevallen niet. Door hun heen werken wij en zorgen ervoor dat zij hun ontdekkingen doen. Zij gaan simpelere oplossingen vinden en daardoor goedkoper. Op deze manier zal de zorg als de huisartsen er tijd voor hebben om het uit te zoeken, goedkoper gaan worden.

Heb vertrouwen, heb vertrouwen in ons en heb vertrouwen in uzelf.
VERTROUWEN, OVERGAVE EN INTUITIE zijn de drie pijlers van ieders leven. Vertrouw er op dat wij altijd om u heen zijn, vertrouw er op dat als u ons om hulp vraagt, wat u veel te weinig voor uzelf doet, want u denkt vaak dat u alleen voor een ander mag vragen. Wees positief egoïstisch.

Vertrouw erop dat wij uw vragen proberen te honoreren op de manier die voor u het beste is. Vraag alstublieft en ga niet in uw eentje worstelen.
Vertrouw dat wij u begeleiden. Maak kenbaar dat u door ons begeleid wil worden. Wij hebben het overzicht over uw leven en u niet en dat is beter zo. Probeer u daaraan over te geven en gebruik uw intuïtie.

Natuurlijk moet u ook uw verstand gebruiken. Natuurlijk moet u ook uw verstand gebruiken hoe u uw geld uitgeeft, natuurlijk moeten er inkomsten zijn dat is belangrijk. Dat is nóg belangrijk, want ook dat gaat een ommezwaai maken. Wij zien met blijdschap toe dat vele mensen een stapje terug gaan doen uit hun weelde, uit hun overvloed en een baan gaan kiezen waar er iets minder verdiend wordt maar waarin ze gelukkig zijn. Dat is belangrijk. Gezondheid en geluk en genoeg geld dat u de dingen kan doen die u wil doen. U hoeft niet elk jaar met de nieuwe mode mee te doen in uw huis of met kleding.

 Deel, als u spullen in huis heeft die u niet meer gebruikt. Gooi het niet weg maar breng het naar de instanties die er iets mee kunnen. Doe hetzelfde met uw kleding en uw schoenen. Er is als u goed kijkt te veel overdaad bij de meeste mensen. Dit betekend niet dat u moet leven als een kluizenaar met een korst brood, u mag het goed hebben maar de overdaad mag langzaam gaan verdwijnen.

Het geld daar komt ook een kentering in, maar maak u daar niet druk over. Heb vertrouwen het komt goed.
Margreet zegt altijd: ik vraag en zij draaien en zo is het. Zij vraagt en wij zorgen meer dan zij vermoed.

Hou van elkaar, zorg voor elkaar en wij sluiten af nog maals met de woorden: vertrouwen, intuïtie en overgave de drie pijlers van uw leven.

Raphael met zijn licht wezens, Isoritas, de velen healers en de kleine aardwezentje.

Alle gegevens over mij, de channelingen, vlogs enz. kunt u vinden op : margreetdecarpentier.com