Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 16 mei 2018

Benjamin Fulford: De Iran sancties van Trump zijn gericht op het afdwingen van vrede in het Midden Oosten, ..................... / 14 mei 2018

De Iran sancties van Trump zijn gericht op het afdwingen van vrede in het Midden Oosten, zeggen Pentagon bronnen.
14 mei 2018 / Benjamin Fulford 

De strijd om de planeet Aarde laait opnieuw op met belangrijke acties in het Midden Oosten, Maleisië, Indonesië, Europa, de V.S. en elders terwijl een laatste krachtmeting nadert tussen de Zionisten fanatici die een Derde Wereldoorlog willen en de rest van de mensheid die wereldvrede wil en vriendschap.

Aan dit front is de afwijzing van de Iranese nucleaire overeenkomst door V.S. President Donald Trump aan de oppervlakte een belangrijke zege voor de Zionisten. Pentagon bronnen zeggen echter dat “Na Korea de eindstrijd bestaat uit het zowel Iran als Israël dwingen om te grijpen naar kernraketten en daarna zal er vrede zijn in het Midden Oosten.”

De actie van Trump op de Iranese nucleaire overeenkomst heeft zeker openlijk publiekelijk gekibbel veroorzaakt tussen het regiem van Donald Trump en verschillende Europese regeringen. Dus we hebben de President van de EU Commissie, Jean-Claude Juncker die zegt dat de EU de “Verenigde Staten moet vervangen”….. ....terwijl de Duitse Kanselier Angela Merkel zei dat Europa niet langer kan rekenen op militaire bescherming van de V.S.

Natuurlijk keuren de Franse President Emmanuel Macron en de Eerste Minister Theresa May van het VK, ook de Trump actie af. Deze heldere en duidelijke kloof tussen de V.S. en Europa is nog niet eerder voorgekomen in het naoorlogse tijdperk.

Echter, Pentagonbronnen staan er op dat “Trump uit de Iranese overeenkomst stapt om zo de corrupte EU en V.S. ambtenaren onderuit te halen die misschien zijn omgekocht net als Franse bedrijven die actief zijn in de hele wereld zoals Airbus, Total, Renault en Peugeot en Duitse bedrijven als Siemens.” Interessant genoeg ondersteunde de Iranese Minister van Buitenlandse zaken, Javas Zarif deze claim van het Pentagon door te dreigen om de namen te onthullen van Westerse politici die zijn omgekocht in relatie tot de nucleaire deal.


Pentagon bronnen zeggen dat leidende Westerse politici die betrokken zijn bij omkoperij in verband met deze deal inclusief de volgende personen zijn:

De voormalig Franse President Francois Hollande, de huidig Franse President Macron, Merkel van Duitsland, voormalig V.S. President Barack Obama en de voormalige Staatssecretaris van de V.S., John Kerry. (tussen twee haakjes, er werd ons verteld door betrouwbare bronnen dat Kerry niet meer op deze aarde is sinds laat 2016 en we denken dat recente video’s van hem in Teheran bestaan uit gerecycled materiaal.)

In ieder geval, wat vooral interessant is over deze Iranese actie, is dat het tekenen laat zien van een coördinatie op diep niveau tussen het Trump regiem en de Chinese regering. Als je vast houdt aan het oude gezegde “volg het geld,” of het zelfs nog oudere gezegde “Qui bono” (Wie profiteert hiervan?), dan zul je zien dat Europeanen het meest zullen lijden en dat de Chinezen het meeste winnen van de nieuwe sancties. Het lijkt er vooral op dat het oliebedrijf in het bezit van het Chinese staatsbedrijf CNPC (China National Petroleum Company) op het punt staat om de enorme gas operaties van het Franse Total, over te nemen

Dit betekent dat de Chinezen samen zouden gaan met de Russen als belangrijke leveranciers van Europees gas.

De timing valt ook samen met de opening van belangrijke nieuwe Chinese spoor en transport verbindingen met Iran, welke Iran Chinese vervangers verschaft voor enkele verloren Europese zaken (de Amerikanen zijn minder belangrijke spelers geweest in Iran in de afgelopen jaren).

De Zionisten, reageerden op hun beurt net als Hitler deed toen hij de Tweede Wereldoorlog begon door zichzelf aan te vallen en vervolgens een ander land de schuld te geven. Om precies te zijn, het satanische Nazi regiem van de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu viel Israëlische doelen aan in de Golan Hoogte zodat ze een excuus zouden hebben om Iranese belangen binnen Syrië aan te vallen, volgens Pentagon bronnen. Het is nodeloos te zeggen dat deze laatste criminele actie om een derde wereldoorlog te beginnen zoals deze door de Zionisten gewenst wordt, faalde (weer opnieuw)

Natuurlijk, trok alle heisa over Iran de aandacht van de wereld weg van gebeurtenissen in Maleisië die waarschijnlijk nog verwoestender zijn dat de oorlogsminnende Zionisten. Hier, nam vorige week voormalig Eerste Minister Mahathir Hohamad de macht van Zionisten pion Najib Razak over tijdens een verkiezingsnederlaag. Dit betekent dat het nog steeds slapende deel van de wereld op het punt staat te leren wat er werkelijk gebeurde met de Maleisische vlucht 370. Met andere woorden, we zullen gaan zien hoe een wereldleider openlijk verklaart dat het vliegtuig werd meegenomen naar een militaire basis van de V.S. op Diego Garcia, vervolgens naar Tel Aviv werd gevlogen, daarna naar Florida en werd overgeschilderd als Maleisische vlucht 17, vervolgens vloog om leiders in Holland te bedreigen voordat het werd opgeblazen in de Oekraïne in een poging om Rusland verdacht te maken. Deze website in het Maleisisch laat zien dat ze precies wisten wat er gebeurde:


Dan is daar natuurlijk het multi-miljard-dollar verduisteringsschandaal waarbij het Maleisische 1MDB ontwikkelingsfonds is betrokken. Bij het complexe schandaal zijn onder andere Goldman Sachs, UBS, Deutsche Bank en de film “De wolf van Wall Street” betrokken. Mahathir heeft voorkomen dat de afgezette Eerste Minister Razak het land verliet terwijl het onderzoek over dit schandaal is heropend. Het is interessant  hoe de Zionistische samenwerkende media plotseling het verhaal verspreidde over de Maleisische verandering van regering alsof  een hete aardappel was nadat ze Mahathir beschuldigden van “anti Semitisme.”

De Zionisten zijn volgens de CIA in Zuidoost Azië, recentelijk ook druk geweest met het bombarderen van Indonesië, zij stuurden de volgende email:

“De terroristen zijn naar Indonesië gekomen. Dit is in zijn geheel weer een andere valse vlag gebeurtenis ontworpen om een belangrijk gevecht/oorlog te veroorzaken tussen Christenen en Moslims. We wisten dat dit zou gebeuren. Het is verbonden aan de Zionisten cabal poging om de controle te nemen over Indonesië (verdeel en heers)”

 “Dit is erg serieus, Ben. Indonesië is het meest belangrijke land in Zuidoost Azië. De macht die Indonesië controleert, controleert de regio.”

Al dit tumult in de regio heeft de aandacht weg gehaald van een belangrijke verandering in Japan, waar de regering een draai van 180 graden heeft gemaakt, bij zijn recente anti China houding. Vorige week werd de Chinese Premier Li Keqiang meegenomen op een reis door Japan door slaven Eerste Minister Shinzo Abe en de twee landen tekenden een massa samenwerkingsovereenkomsten. Het belangrijkste is dat ze in principe zijn overeengekomen om opnieuw een regeling voor ruil van Japanse yen voor Chinese yuan te treffen. Dit is natuurlijk weer een andere klap voor de petrodollar.

Deze hernieuwing van vriendschap werd mogelijk gemaakt door een verandering van de politiek in de V.S. richting Noordoost Azië, wat gezien kan worden in de opkomende hereniging van Korea, zeggen Pentagon bronnen. De waarheid dat Fukushima een Zionisten oorlogsmisdaad was en niet een natuurlijke ramp zal ook binnenkort naar buiten komen, beloofde de bron.

Ondertussen, terug in de Verenigde Staten, zeggen de Pentagon bronnen dat het proces van het verwijderen van de Khazariaanse maffia verder gaat. Vooral zegt de Pentagon bron dat “Anti-Trump, Hillary Clinton supporter de New Yorkse Procureur Generaal, Eric Schneiderman misschien vervolgd wordt voor het beschermen van de Clinton Foundation en de NXIVM kinderhandel seks cultus samen met Bronfman erfgenamen Clare en Sara.”

De Pentagon bronnen zeggen dat de verwijdering van Schneiderman het nu heeft mogelijk gemaakt dat FBI onderzoeken om zelfs nog meer Cabal en Democraten uit te schakelen, verder kunnen gaan.

De bronnen zeggen ook dat meer legereenheden worden opgeroepen voor actieve dienst om voorbereid te zijn op de schoonmaak van de V.S. Als een onderdeel hiervan, zeggen ze dat “Iranees Contra Marine luitenant kolonel Oliver North nu president is van de NRS om wapenrechten te kunnen verdedigen.”

Als het leger van de V.S. serieus is over het schoonmaken van de V.S., hoewel, dan zullen ze eens beter moeten kijken naar Donald Trump. Arabische bronnen stuurden ons een link naar de volgende video dat veelomvattend bewijs laat zien dat Trump tijdens zijn carrière werd gefinancierd door de Rothschilds. Hoofdzakelijk, beweert het dat wanneer de Rothschilds Trump zeggen om te springen, hij antwoord met “hoe hoog?”

Er werd ons verteld dat het nieuwe hoofd van de Londense Rothschild tak, Nathaniel Rothschild, een hervormer is. Echter, tenzij we hiervan meer bewijs zien in zijn woorden en acties, zullen we het leger van de V.S. raket coördinaten verschaffen van het eiland waar vele leden van zijn familie zich verbergen. Dit eiland samen met Zürich en Zug, Zwitserland, uitschakelen is misschien de sleutel om de mensheid te bevrijden. Als de Rothschilds nu werkelijke denken dat ze nu werken voor de goede jongens, dringen we er sterk op aan dat ze direct contact opnemen met de White Dragon Society en dit niet via proxies doen.

In een laatste aantekening, de Japanse politie waarschuwde ons voor verontrustende post van de activist bekend met de naam Cobra. Cobra verteld lezers dat er contact met ze wordt opgenomen door de leden van de “Resistance” (het verzet), die hen 10-15 minuten zullen geven om persoonlijke zaken bij elkaar te zoeken. Daarna zullen ze naar een kelder worden geëscorteerd welke zich in een commercieel gebouw bevindt waar ze een trap 30 meter ondergronds zullen nemen naar een “hightech” ingang. Daar, “ga je zelf via een “hightech” deur naar binnen. Er zal je gevraagd worden om al je kleren uit te doen en om de tas met je persoonlijke bezittingen achter te laten in een speciale bak. Dan zal je worden gevraagd om de ‘douchecabine’ binnen te gaan.” Na geaccepteerd te zijn bij de Resistance, zul je niet meer in staat zijn om naar de oppervlakte te gaan, contact te hebben met de oppervlakte bevolking, of zelfs maar om het oppervlakte internet/telefoon netwerk te gebruiken.”

Voor velen van ons klinkt dit als een ritje op Komeet Hale-Bopp of het drinken van Kool Aid in Jonestown, maar Cobra, toen we per email contact met ze opnamen, had het volgende te zeggen:

“Het is NIET Jonestown. Het is NIET een massale rekrutering maar een potentieel protocol voor een erg kleine selecte groep mensen. Mensen begrijpen dit massaal verkeerd en reageren te heftig.”

Misschien, maar persoonlijk, brengt het idee om een “douche ruimte” binnen te gaan en alle contact te verliezen met de buitenwereld associaties naar boven met plaatsen als Auschwitz, Polen.

Vertaling: Lia