Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 15 mei 2018

Ashtar via Beatrice Madsen, 5 mei 2018 / Per Staffan May 7, 2018


Ashtar
via Beatrice Madsen, 5 mei 2018
Per Staffan May 7, 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ashtar spreekt: Jullie moeten begrijpen dat jullie goed werk doen, lieve mede-scheppers. Jullie zijn wijze oude zielen en jullie zijn de voorhoede. Jullie ploegen het veld voor alle anderen die volgen en de reis zal voor hen op een bepaalde manier makkelijker worden. Jullie kwamen hier door jullie moed in deze tijd en schiepen voor de mensheid nieuwe grond om op te staan. Velen van jullie werken in stilte en hebben geen noodzaak om gezien te worden en in jullie wereld geprezen te worden. Wij zien dit en wij danken jullie daar heel hartelijk voor. Wij willen ook nog zeggen dat jullie niet perfect hoeven te zijn.

Als jullie je best doen met goede intenties is dit voldoende. Als jullie moe zijn moeten jullie rusten en dan kunnen wij ook met jullie werken op een energieniveau. Lieve vrienden en vriendinnen, laat het nieuwe licht binnen en adem diep in je longen en vul je bloedsomloop met dit licht zodat dit je hartspier kan omarmen en activeren en dus ook je hartchakra! Sta jezelf toe om rust te nemen!


Soms is het in deze tijd nodig om even op de pauzeknop te drukken om te herstellen en dan kunnen jullie met hernieuwde kracht weer vooruit. Vergeet niet te rusten – dit is net zo belangrijk als in actie komen.

Wij kunnen zien dat het voor jullie makkelijker is geworden omdat de energie behoorlijk omhoog is gegaan. Als er conflicten zijn lijkt het erop dat jullie sneller een oplossing vinden voor het probleem en wordt het probleem op een soepeler manier opgelost.

Wij, mijn team en ik, willen nogmaals duidelijk stellen dat zoiets als dit nog nooit eerder in de geschiedenis is voorgekomen. Jullie hebben Carte Blanche, of Tabula Rasa. Jullie scheppen een paradigma-opwaardering, of hoe jullie dit ook willen noemen. Weet dat jullie scheppers en mede-scheppers zijn. Wij werken samen op materieel en immaterieel gebied.

Jullie moeten begrijpen dat wat “De Gebeurtenis” wordt genoemd geen enkelvoudige fysieke gebeurtenis is. Het is een energetische gebeurtenis en die vindt plaats in stappen en die glijden binnen en overlappen de oude tijden. Voor onze geliefde Gaia en elke mens die in de ascensiefase is gebeurt de “Gebeurtenis’ op dezelfde manier. Als jullie willen weten wanneer deze gebeurtenis zal plaatsvinden, richt je dan tot je eigen innerlijk Universum. Jullie cellulaire codes, samen met jullie ziel, weten dit. Het gebeurt op microniveau en op macroniveau.

Ik kan jullie een symbolisch beeld geven over de manier waarop ons werk eruit ziet en ook over de planetaire situatie.

Stel je een stad voor waar lange tijd oorlog is gevoerd tussen een donkere en een lichte kant en waar de heerser komt vanuit het koninkrijk der schaduwen, maar waar wij nu een enorme veldslag zien die plaatsvindt in het centrum, het centrale plein van de stad. De overwinning is overduidelijk voor de lichte zijde en de vreugde is groot. Toch is het duistere verbond opgewonden en haalt veel streken uit en maakt het plannen om de macht over het duister en het licht weer over te nemen.

Zij proberen met list en geweld om het licht weer over te nemen en zij willen niet herkennen dat hun tijd voorbij is. Actieve lichtwerkers gaan door met hun werk om de overgebleven mensen van het duister op te sporen die zich hebben teruggetrokken in smalle stegen en in de kerkers. Zij proberen zich op alle manieren te verstoppen in de hoop dat zij niet worden gevonden zodat zij door kunnen gaan met hun afschuwelijke plannen voor de mensheid. Zij proberen het met hun geheime diensten, hun bedrog en hun satanische rituelen om voor de dag te komen met perfecte plannen die hun kleine huisdieren – mensen – niet kunnen doorzien.

Wij weten dat het voor hen te laat is. De grootste veldslag is voorbij en het licht is de overwinnaar. Alles wat resteert zijn kleinere veldslagen en het opsporen van hen.

Ik, Ashtar, wil graag dat jullie jezelf en jullie persoonlijkheid bedanken voor jullie onvermoeibaar werken om met je eigen wezen licht te verspreiden. Weet dat wij jullie acties zien, jullie intenties en visioenen en wij houden onvoorwaardelijk van jullie.

Vertaler van Zweeds naar Engels: Per Staffan


The messages posted on www.sananda.website can freely be posted by other Lightworkers with the proper recognition of the channel and the translator as well as the website source.