Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 8 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 mei 2018 / via Shelley Young


Denk aan het spelen van een spel met een stok kaarten. Als er geen zetten meer te maken zijn, schudt je de kaarten. Je weet dat het geen zin heeft om de kaarten te houden zoals ze zijn, omdat ze niets meer te bieden hebben. Je omarmt natuurlijk de verandering die komt van een vers geschud kaartspel.

Geliefden, er kunnen momenten zijn dat jullie leven in een groots herverdelingsproces terechtkomt. Dit gebeurt omdat je het einde van een energieke weg hebt bereikt en dingen moeten worden verplaatst naar een nieuwe afstemming om je vooruit te helpen.


Hoewel het op dat moment chaotisch kan lijken, zal het altijd nieuwe mogelijkheden en potentiëlen blootleggen die veel beter overeenkomen met wie je bent en waar je naartoe wilt. Vertrouw erop dat het Universum en je ziel altijd precies weten wat ze doen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl