De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 8 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 mei 2018 / via Shelley Young


Denk aan het spelen van een spel met een stok kaarten. Als er geen zetten meer te maken zijn, schudt je de kaarten. Je weet dat het geen zin heeft om de kaarten te houden zoals ze zijn, omdat ze niets meer te bieden hebben. Je omarmt natuurlijk de verandering die komt van een vers geschud kaartspel.

Geliefden, er kunnen momenten zijn dat jullie leven in een groots herverdelingsproces terechtkomt. Dit gebeurt omdat je het einde van een energieke weg hebt bereikt en dingen moeten worden verplaatst naar een nieuwe afstemming om je vooruit te helpen.


Hoewel het op dat moment chaotisch kan lijken, zal het altijd nieuwe mogelijkheden en potentiëlen blootleggen die veel beter overeenkomen met wie je bent en waar je naartoe wilt. Vertrouw erop dat het Universum en je ziel altijd precies weten wat ze doen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl