Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 31 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 mei 2018 / via Shelley Young


Er is een overtuiging dat men voortdurend wordt geconfronteerd met tests of lessen gedurende jullie hele leven. Het idee dat men getest wordt door De Bron is onjuist omdat het impliceert dat jullie worden beoordeeld of gegradeerd, dat je kunt slagen of falen, en dat is gewoon niet waar.

Wat jullie als testen of lessen beschouwen, zijn eenvoudigweg kansen voor jullie om je perspectief te veranderen en te beslissen hoe je jezelf wilt uitdrukken. Ze kunnen in feite een prachtig middel zijn om zelf te zien hoe ver je bent gekomen.

Er is nooit een moment waarin jullie kunnen falen, of ons teleur kunnen stellen, of iets kunnen doen dat ons uit onze Onvoorwaardelijke Liefde voor jullie zal verwijderen. Onvoorwaardelijke Liefde is precies dat, liefde zonder voorwaarden.

We houden van jullie zonder dat jullie testen of lessen nodig hebben of een andere manier om jezelf of je waarde te bewijzen, want jullie waarde is nooit in twijfel getrokken, omdat jullie een geliefd, geïndividualiseerd aspect van Bronenergie zijn. Jullie uitdagingen zijn louter kansen die jullie zelf hebben gecreëerd om zelf je groei en evolutie te ervaren. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl