Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 30 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /28 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 mei 2018 / via Shelley Young


Er is een neiging bij de mens om het omarmen van zijn volgende niveau van expansie in zijn verlangen om alles compleet in zichzelf te hebben voordat ze verder gaan uit te stellen. Hoewel we jullie eren voor jullie ijver, kan deze aanpak soms leiden tot onnodige terughoudendheid.

Er zal een periode van voorbereiding zijn voor jullie volgende grote zelfexpressie, waarin jullie je concentreren op leren, genezen, verschuiven en groeien. Maar jullie raken een punt waarop jullie zover zijn gegaan als jullie kunnen gaan zonder naar de werkelijke ervaring te gaan.

Jullie kunnen dus een periode ingaan waarin je hebt besloten om vrijgezel te blijven om aan jezelf te werken en je aan te passen aan een gezondere relatie. Je kunt alleen zover groeien en genezen als je op jezelf bent. Op een gegeven moment zul je een relatie met een ander moeten aangaan omdat een deel van de genezing en groei alleen binnen een partnerschap kan plaatsvinden.

Misschien wil je op een nieuwe manier dienstbaar worden. Nogmaals, je kunt alleen zover gaan in je voorbereidingen voordat je in de ervaringsfase moet stappen omdat er dingen zijn die je je gewoon niet kunt voorstellen of plannen, totdat je de dienstbaarheid zelf aanbiedt.

Dus hoe weet je wanneer het tijd is om te verplaatsen? Wanneer je ziel ernaar blijft verlangen. Wanneer het de hele tijd in je bewustzijn is als een verlangen. Als je hebt ontdekt dat er geen nieuwe ontdekkingen gedaan hoeven worden ter voorbereiding daarop. Wanneer je het onderwerp leest en geen nieuwe informatie lijkt te vinden. Als je het gevoel hebt dat je bent genezen zo ver als je kunt gaan in de omstandigheden zoals ze zijn en het gevoel hebt aan het einde van een energetische weg te zijn.

Gewillig de nieuwe fase betreden, zal expansie en genezing bieden op nieuwe manieren. Vertrouw op het niveau van meesterschap dat je hebt bereikt. Je kunt draaien en groeien terwijl je gaat.

Dus publiceer het boek, wetende dat je een tweede editie kunt uitbrengen als je nieuwe ontdekkingen doet en de informatie moet bijwerken. Open jezelf voor nieuwe relaties die je weerspiegelen hoeveel je bent geëvolueerd en wat je wilt blijven verbeteren. Stap in dienstbaarheid, wetende dat wat je al weet van grote waarde zal zijn voor degenen die beginnen te ontwaken. Het zal allemaal blijven groeien en in het perfecte tempo evolueren als je je kunt overgeven aan de ontplooiing voor het hoogste goed van iedereen. 

Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl