maandag 28 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 mei 2018 / via Shelley Young


Zoveel verlichte menselijke wezens op de planeet zijn geïnteresseerd in uitbreiding naar nieuwe gebieden en ervaringen. Als je dit voelt, stap je in je pioniersrol, een ander pad van dienstbaarheid.

De meeste mensen creëren alleen voor zichzelf op basis van wat ze al hebben ervaren of geloven dat er kan gebeuren. Pioniers openen nieuwe paden van potentieel, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Het wordt het voorbeeld van een krachtige co-creator en laat zien hoe een op het hart gerichte navigatie eruit ziet.

 Sommigen zullen zien wat zich van anderen heeft opengesteld en zullen dat gebruiken om hen voort te bewegen naar zelfs verdere uitbreiding. Het zal nieuwe inspiraties creëren, zodat jullie met elkaar creatieve springkikker kunnen spelen. Anderen zullen ervoor kiezen om gewoon hun eigen leven in nieuwe richtingen te verplaatsen vanwege wat ze nu als haalbare opties zien.

Zie je? Je groei dient altijd het geheel. Voorwaarts gaan in ongekende energieën is een mooie en heilige dienst, zowel voor jezelf als voor anderen, en dit maakt de tijden waarin jullie zijn zo wonderbaarlijk.

 Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


 Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien