De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 27 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 mei 2018 / via Shelley Young


Je ziel communiceert altijd met jou. Het vertelt je waar het naartoe wil door je bewust te maken van je interesses, je verlangens en wat goed voor jouw voelt. Het ziet tekens en synchroniciteiten. Het breidt jouw hart uit en geeft een grote JA als jullie echt op één lijn zitten. Het is een eenvoudig en vriendelijk begeleidingssysteem dat jou laat weten welke weg te gaan, lang voordat je in een ruimte van diep ongemak terechtkomt als je het toelaat. Luister eens, geliefden. Luister naar het gefluister van jullie hart en ziel en jullie zullen altijd de richting vinden die je nodig hebt om te gaan, want het zal de weg voor jou  moment voor moment ontvouwen. 

 Aartsengel Gabriel

Bron: http://trinityesoterics.com/
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl