Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 mei 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie gaan heel aardig mee in je volgende grootse avontuur, maar zodra je in die nieuwe energieën raakt, begin je te twijfelen aan de keuzes die je hebt gemaakt en of je op de juiste plek bent aangekomen.

Het eerste dat we jullie willen vertellen, is of jullie keuzes hebben gemaakt op basis van wat goed voor je was, je bent op de juiste plaats. Je bent gewoon in een ruimte van energetische aanpassing.

Aankomen op een nieuwe plaats en dan meteen twijfelen is net zoiets als een vlucht nemen naar een nieuwe locatie, landen en vervolgens beslissen om niet te gaan onderzoeken wat het te bieden heeft en de hele ervaring op het vliegveld te beoordelen.

Vertrouw erop dat als jullie beslissingen nemen door naar je hart te luisteren, jullie nooit een fout zullen maken. Jullie zullen landen in een nieuwe energetische ruimte die je zal ondersteunen in je volgende prachtige expressie van jezelf. Wees bereid om open te staan ​​voor waar je bent en toe te staan ​​dat de ontplooiing je naar alle wonderen leidt dat het voor jou in petto heeft. 

 Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien