Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 mei 2018 / via Shelley Young


Geliefden, zovelen van jullie zijn getraind om je emoties te beheersen. Dit heeft ertoe geleid dat je een beperkte zelfbeleving hebt.

Sta jezelf toe om je emoties te voelen, echt te voelen. Je kunt voelen waar je gekwetst, verdrietig, rouwend, boos of bang bent, terwijl je je bekrachtigde zelf de ruimte laat voor de genezing en erkenning van die emoties.

Maar je schuwt niet alleen ​​wat je als moeilijke emoties beschouwt. Je hebt ook de neiging om de gevoelens die je als wenselijker beschouwt, tegen te houden. We raden je aan om jezelf toe te staan ​​om volledig vreugde, liefde, opwinding, verbinding en alle andere prachtige emoties aan de andere kant van het spectrum te voelen.

Hoe meer je je gevoelens kunt onderzoeken en van jezelf houdt voor het hebben van hen, hoe meer je naar een diepere acceptatie van jezelf gaat. Jezelf toestemming geven om je emoties volledig te voelen, stelt je in staat om de ware diepte van je wezen te ervaren, en dat is inderdaad een glorieus iets.

 Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl