Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /15 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 mei 2018 / via Shelley Young


Omdat 2018 een jaar van opkomende soevereiniteit is, zullen macht kwesties voorop blijven lopen. Jullie zullen onderzoeken wat het is, wat het niet is, en hoe jullie het in je eigen leven wilt uitdrukken.

Als oude zielen hebben jullie in het verleden veel ervaringen gehad met macht in het leven, zowel met het verkeerd gebruikt worden tegen jullie als met het verkeerd gebruik ervan door jezelf. Daarom hebben velen van jullie angst voor macht. Het is erg moeilijk om je authentieke kracht te omarmen terwijl je angst voor macht hebt. Dit komt nu naar boven om te worden losgelaten, zodat jullie echt verder kunnen gaan naar de volgende fase van jullie incarnatie.


Geliefden, als verlichtende menselijke wezens zijn jullie klaar om je ware kracht te betreden en dat zullen jullie bewust doen voor het hoogste goed van alles. Hoe weten wij dat? Omdat jullie het eeuwenlang hebben verkend en de mogelijkheid zullen omarmen om het meesterschap van dit thema aan te pakken. Jullie hebben er nu een gezond respect voort, wat betekent dat jullie het op de juiste manier zullen gebruiken en nieuwe sjablonen van bekrachtiging zullen creëren die het geheel zullen dienen...

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl