De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 10 mei 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 mei 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9 mei 2018 / via Shelley Young


Hoe meer je geluk afhangt van wat andere mensen wel of niet doen, hoe meer ongemakkelijk jij je zult voelen omdat dat je kracht weggeeft. Je weet niet wat de zielsagenda van een ander persoon is of wat ze moeten ervaren voor hun eigen genezing en expansie. Wat je wel weet, is dat elke persoon op zichzelf een meester is en een eigen team van helpers heeft en net zo geleid en geliefd is als je bent.

Laat het universum zijn werk doen en richt de aandacht op wat jouw je eigen vreugde zal brengen - het maken van de geautoriseerde keuze om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ervaringen en geluk. Uiteindelijk zal dat je een diepe bevrediging van het leven brengen die nooit vluchtig zal zijn omdat het is gebouwd op de basis van het kiezen van je ware zielexpressie, die van binnenuit prachtig emaneert.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl