Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 12 april 2018

Thomas Williams: Mexicaanse muur blokkeert toevoer naar concentratiekampen / by ELLA STER on 12 APRIL 2018Mensenhandel is een wereldwijd fenomeen. Toch worden er vanuit Zuid-Amerika grote groepen mensen naar Noord-Amerika gesmokkeld. Een deel daarvan verdwijnt in de seksindustrie en in pedonetwerken. Een ander deel verdwijnt in kampen waar ze uiteindelijk de dood vinden. De Mexicaanse muur moet een einde maken aan deze weerzinwekkende praktijken.

Hieronder een samenvatting van de de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 5 april 2018 door Thomas Williams. De uitzending bevat nog veel meer interessante onderwerpen en is de moeite waard om zelf te beluisteren. Tijdsaanduiding van de audiolink/MP3 aangegeven met [00:00 minuten:seconden]

Meerderheid Amerikanen denkt dat mainstream media Fake News brengt

35:00   Uit een enquête, uitgevoerd door het Monolith University Polling Institute, blijkt dat het overgrote deel van Amerikanen gelooft dat de meerderheid van mainstream mediakanalen fake news brengt. 77% van de 800 ondervraagden geeft aan grote nieuwskanalen te wantrouwen; zowel televisie als gedrukte media. Dat is een toename van 14% bovenop de 63% die er een jaar geleden al sceptisch tegenover stond.

Van deze groep denkt 30% dat de verspreiding van fake news regelmatig plaatsvindt. 46% denkt dat het met grote regelmaat plaatsvindt. 83% van de ondervraagden meent dat belangengroepen de mainstream media opzettelijk van valse informatie voorziet. 87% denkt dat dezelfde krachten de sociale media, zoals bijvoorbeeld Facebook en Youtube beïnvloeden. 89% van de Republikeinen wantrouwt het mainstream nieuws ten opzichte van 61% van de Democraten. Vorig jaar was dit nog maar 43% van de Democraten. Van de ondervraagden die niet specifiek tot deze politieke partijen behoren, wantrouwt 82% de mainstream media.