donderdag 19 april 2018

Live Kryon Channeling 189: De Praktische Oude Ziel. 1 / 27 januari 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 18 april 2018

Live Kryon Channeling 189:
De Praktische Oude Ziel. 1
Deze live channeling werd gehouden in Anchorage, Alaska
27 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Anchorage, Alaska.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Jullie hebben te maken met een prachtige, prachtige energie en toch kan het zijn dat jullie je dit niet realiseren. Om van het duister naar het licht te gaan zijn er diepgaande transities. Wat jullie weten van het leven op deze planeet is dat transitie moeilijk kan zijn, met name als je van een donkere energie naar een lichtere gaat.

Er zijn mensen in het duister die zich dood zullen vechten om niet te veranderen. Het is voor hen een manier van leven en een manier van controle. Maar, lieve mensen, deze transitie van de Aarde gebeurt zeker. De snelheid ervan zal bepaald worden door de tijd die jullie beslissen erover te zullen doen. Vrije wil op de planeet zal de tijd ervan bepalen. Jullie zitten nu in de verandering en jullie zijn juist begonnen om dit in te zien.

Meer lezen >>>