Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 4 april 2018

Live Kryon Channeling 188: Afpellen van de Ui van de Realiteit. 3 / 14 januari 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 april 2018

Live Kryon Channeling 188:
Afpellen van de Ui van de Realiteit. 3
Deze live channeling werd gehouden in Longmont, Colorado
14 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Nieuwe Regels
In het proces van het gaan door de opwaardering waardoor er steeds meer licht binnenkomt en met een verhoogd bewustzijn van compassie, zijn de regels van het spel veranderd!

Nu, opeens, kan elke witte speler van het schaakspel zichzelf dupliceren! In plaats van het verliezen van spelers omdat zij van het speelveld afgeduwd werden, zullen de spelers met een hoger bewustzijn meer spelers scheppen en zullen zij uiteindelijk de andere kant overweldigen. De zwarte stukken zouden dit ook kunnen doen maar omdat zij in het duister niet kunnen zien hebben zij geen idee!

Er zijn nieuwe regels en zij bevoordelen degenen die het gevoel kunnen bespeuren dat zij de mogelijkheid hebben om een nieuw zelf te scheppen.


Laat mij jullie iets vertellen: Degenen die nu bezig zijn met het scheppen van nieuwe spelers en paradigma’s zijn nu feitelijk in jullie nieuws. Kunnen jullie dit zien? Kunnen jullie zien wat er gebeurt als integriteit zich begint te tonen en de duistere ideeën en acties niet langer meer in staat zijn in het donker te krioelen zonder gezien te worden? 

Meer lezen >>>