Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 2 april 2018

Live Kryon Channeling 188: Afpellen van de Ui van de Realiteit. 2 / 14 januari 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 2 april 2018

Live Kryon Channeling 188:
Afpellen van de Ui van de Realiteit. 2
Deze live channeling werd gehouden in Longmont, Colorado
14 januari 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 2 april 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Metaforische Schaakspel

Al eeuwenlang hebben jullie het spel gespeeld dat jullie schaken noemen.

Dit zal dus de metafoor zijn van een spelletje schaak van donker en licht. Ik houd van deze metafoor omdat er al zwarte en witte vierkantjes op het schaakbord aanwezig zijn. Jullie hebben feitelijk dus iets waarmee jullie het in 3D kunnen vergelijken.

Laten wij in deze metafoor aannemen dat er werkelijk witte en zwarte energie-spelers zijn. Elke ziel in de zaal, die hiernaar luistert en dit later hoort of leest heeft in een puzzel van licht/donker gezeten – een veldslag van de dualiteit die al heel lang plaatsvindt. Zie dit als het schaakspel van jullie geschiedenis.

Jullie vertegenwoordigen de witte stukken op het bord en door de geschiedenis heen zijn jullie altijd aan de kant van het licht geweest. In dit spel met zeer duidelijke regels hebben jullie geprobeerd om met integriteit, eerlijkheid, compassie en licht te werken. Toch is dit niet allemaal goed gegaan. Jullie verloren altijd.

Meer lezen >>>