zaterdag 21 april 2018

In Stilte Is Een Co-Creatie Van Colibri Circle zondag 13 mei 2018 en we sluiten op zondag 20 mei 2018

In Stilte Is Een Co-Creatie Van Colibri Circle


Lieve mensen,

Stilte. Soms voelt het als een luxe 'product' in deze tijd. De ether zit vol met ruis en boodschappen, de geest vervuilt. Geluiden die doorkomen via sociale media, veeleisende levensstijlen waarin mensen aan het werk zijn en in het privéleven. In een poging evenwicht te vinden in alle activiteiten waar mensen voor staan ​​en waaruit ze moeten kiezen.

Maar wat gebeurt er als iemand ervoor kiest om te zwijgen? Op persoonlijk niveau kan er een hele wervelwind van dingen gebeuren. Vanuit een wetenschappelijk oogpunt biedt stilte een reeks positieve effecten. Van stress verlichting tot regenererende cellen in de hersenen, die geheugen en creativiteit verbeteren. De lijst met voordelen voor het menselijk brein en de fysica is uitgebreid.


Dit is allemaal goed en wel, maar we zijn geïnteresseerd in wat er gebeurt op persoonlijk niveau, de bijwerking van de wetenschappelijke bevindingen. Wat gebeurt er als het brein is stil geworden, de stressklachten verlaten het lichaam. Wat wordt er onthuld?

Een persoonlijke ervaring van Delores. 'Nadat het geluid is weggeëbd, voel ik me meer ontspanning in mijn lichaam en helderheid als het gaat om levensvragen en -problemen. Het geluid verhindert mij te horen wat mijn innerlijke stem over het leven te zeggen heeft. De antwoorden die ik krijg op deze ogenschijnlijke complexe vragen zijn over het algemeen heel eenvoudig. En ook mijn verbinding met de natuur wordt aangestoken, ik meng me in met mijn natuurlijke omgeving in plaats van er doorheen te gaan. Zoals alle zintuigen die meer worden opgemerkt. Eten wordt bijvoorbeeld een gevoeliger ervaring.'

Wil je ervaren wat een stilte je kan brengen? Een stilte-retreat op Ibiza kan interessant voor je zijn. Overtuig uzelf.

De Stilte retreat omvat:

* 7 dagen verblijf in comfortabele Ibicencan Villa in de natuur op een zonsopgang berg, met zwembad

* 6 dagen stilte

* 3 maaltijden per dag, gezonde snacks, vruchtensappen, water en warme dranken tijdens de hele retraite. Al het eten is plantaardig (vegan gekookt en stukjes rauw voedsel), biologisch en lokaal zoveel mogelijk

* 2 Yin yogagroepsessies door Antonia - [Meer informatie]

* 1 privésessie voor energiebalans, massage of quantum-aanraking (u kunt één sessie naar uw wens kiezen)

* Begeleide meditaties, beweging en ademwerk om je te helpen dieper de stilte in te gaan.

Wanneer:

Aan de vooravond van de zomer zal onze stilte-terugtocht beginnen.
De eerste dag is zondag 13 mei 2018 en we sluiten op zondag 20 mei 2018
We beschouwen Mei als een van de meest sprankelende maanden op Ibiza. De lucht is gevuld met de warmte van de zomer.

De Aarde is booming en bloeiend met de knapperigheid van de lente.
Dit is het Ibiza die we met u willen delen.
We kijken ernaar uit u te ontmoeten.


Waar:

We zullen verblijven in deze Ibicencan-finca in het noordoosten van het eiland. Het huis is omgeven door de natuur. Elke ochtend zien we de zon opkomen.

We wandelen de berg op, het bos in. Geniet van een duik in het zwembad. Allemaal in Stilte.

Er zijn gedeelde kamers en een aantal eenpersoonskamers. Neem contact met ons op voor meer informatie.
  
  
Wie zijn wij?

Colibri Circle is een initiatief van 3 gelijkgestemde geesten; Wieneke, Stephen en Delores. Ze hebben elkaar ontmoet op de bodem van Nederland. Wat begon als een vriendschap op lange termijn, groeide uit tot een oprecht partnerschap.

Elk van hen brengt zijn eigen specifieke talent en energie in de kring om een ​​professionele, veilige en geaarde omgeving te creëren voor de deelnemers aan de retraites, workshops en bijeenkomsten.

Alle drie hebben ze hun eigen persoonlijke transformatieproces doorgemaakt en samen met hun professionele training stelt dit hen in staat betrouwbare begeleiders en gidsen te zijn tijdens groeps- en privésessies.

Je bent in goede handen dus kom en doe met ons mee.

Aanmelden voor het Ibiza Retrait

Hartelijke groet van Wieneke, Stephen en Delores.