Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 10 april 2018

HOE KOM JE TE WETEN OF JE EEN LICHTWERKER BENT OF EEN LICHTSTRIJDER - EN WAT ZE ZIJN / ALANNA KETLER / 9 APRIL 2018


HOE KOM JE TE WETEN OF JE EEN LICHTWERKER BENT OF EEN LICHTSTRIJDER - EN WAT ZE ZIJN
ALANNA KETLER / 9 APRIL 2018


De kans is groot dat je eerder de term lichtwerker of lichtstrijder hebt gehoord, en er is ook een goede kans dat je, als je het hebt gehoord, met je ogen hebt gerold. Misschien identificeer je jezelf met deze term, of misschien andere mensen die je kent, maar wat betekent het eigenlijk om een ​​lichtwerker of een lichtstrijder te zijn? Laten we het onderzoeken.

In wezen wordt er gezegd dat deze mensen degenen zijn die speciaal op deze tijd op aarde geïncarneerd zijn om onze planeet van het ene naar het andere hart te helpen veranderen. Hoe pluizig dat ook klinkt, toch is het iets om in te geloven.

Heb je een overweldigende drang om anderen te helpen? Heb je een niveau van mededogen, empathie en begrip voor wat anderen kunnen doormaken? Zie je het 'grotere plaatje' vaak? Ben je een voorstander van de waarheid, de echte waarheid? Ben je geïnspireerd om te doen wat je kunt om de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien? Welnu, als je met 'ja' hebt geantwoord op een van bovenstaande vragen, ben je misschien een lichtwerker of een lichtstrijder.


Lichtwerker Of Lichtstrijder, Wat is Het Verschil?

Vanuit mijn inzicht helpt een lichtwerker anderen te veranderen eenvoudigweg door hun staat van zijn. Hun vibratie alleen kan anderen helpen zonder enige moeite, proberen of doen. Ze zijn inspirerend voor anderen, spreken en leven hun waarheid, zijn authentiek, kwetsbaar, medelevend, empathisch en zullen vaak hun licht delen via verschillende vormen van kunst.

De term lichtwerker, hoewel hij aan elk geslacht kan worden gegeven, en niets met het ene geslacht of een andere te maken heeft, is van een vrouwelijke energie, en neigt zeer intuïtief, geduldig en empathisch te zijn. Een lichtstrijder is de doener, dit belichaamt een meer mannelijke energie van leiding nemen en de weg wijzen. Lichtstrijders zijn vaak voorstanders, leiders, sprekers, demonstranten en mensen die een meer assertieve benadering aannemen, dit zijn degenen met het vuur in hun hart en een passie om de boodschap van waarheid aan de massa's te verspreiden.

Nogmaals, elk geslacht kan beide termen belichamen, persoonlijk merk ik dat ik meer resoneer met het label van lichtstrijder, ook al is mijn fysieke anatomie vrouwelijk en identificeer ik mij als zodanig. Dit komt omdat mannelijke en vrouwelijke energie niets te maken heeft met onze sekse.

Zowel lichtwerkers als lichtstrijders gebruiken dezelfde hulpmiddelen en 'wapens': liefde, vrede, empathie, bewustzijn, vergeving, weten en begrip. Ze geven en zullen de mensheid en de wereld als geheel niet opgeven, omdat de waarheid in hun wezen is ingebed, en hoewel ze zich dat misschien niet altijd bewust zijn, weten ze dat de waarheid en het licht zullen zegevieren in deze verschuiving van geest naar hart.

Ben jij dit? Wat zou je moeten doen?


Allereerst vind ik het belangrijk om duidelijk te maken dat degenen onder ons die nu zijn geïncarneerd om deze rol te spelen niet beter zijn dan wie dan ook, we hebben allemaal onze rol te spelen in deze 'strijd' van donker en licht. Wees voorzichtig met je ego - misschien ben je extra gevoelig, intuïtief, voel je dat je dingen ziet die anderen nog niet kunnen zien of voelen, maar dat betekent niet dat ze dat niet zullen gaan doen. Blijf nederig en heb medelijden met hen die nog niet zijn ontwaakt voor hun innerlijke waarheid. De kans is groot dat jullie niet altijd op dezelfde gaven zijn afgestemd, dus onthoud dat.

Wees voorzichtig met valse profeten - er zijn er velen die niet zijn wie ze beweren te zijn, maar hoe beter je bent met je eigen innerlijke leiding, hoe meer je zielen zult kunnen herkennen en waar ze op hun reis zijn gewoon voor het doel van onderscheidingsvermogen.

Bedenk ook dat we als lichtwerkers ook ons ​​eigen werk moeten doen. Veel van de tijd deze gevoeligheden enzovoort nog steeds triggers zijn in ons die observatie nodig hebben en we kunnen eenvoudigweg "Ik ben gevoelig" niet gebruiken als middel om niet onder ogen te hoeven zien wat onze zielen voortbrengen.

Velen geloven dat we allemaal als lichtwerkers of strijders worden geboren, maar vergeten dat naarmate we ouder worden. Dit betekent dat het potentieel voor iedereen om zich te herinneren wie ze zijn in hun licht en in hun potentieel te stappen, aanwezig is. Dit is waar. We zijn allemaal op een reis van het verschuiven van ons bewustzijn en elke verandering die we maken heeft invloed op de planeet als geheel.

Wanneer je met mensen spreekt, moet je altijd een open geest houden en proberen geen advies te geven tenzij daarom wordt gevraagd. Deel vanuit je eigen ervaringen, plant zaden waar je kunt. Het is belangrijk om te weten dat je niemand kunt veranderen, maar je kunt het goede voorbeeld geven, en erop vertrouwen dat ze op het pad zijn dat ze zelf hebben gekozen en dat perfect is voor hun eigen zielenbestemming.

De belangrijkste rol van de Lichtwerker en Lichtstrijder is om letterlijk de verandering te zijn die ze in de wereld willen zien. Dit zal meer impact hebben dan iets anders. Als diegenen in jouw leven zien dat je gelukkig bent, ben je authentiek en schitter je helder, ze zullen ongetwijfeld naar je toe komen als ze er klaar voor zijn. Heb geduld, vertrouw op de magie van Het Universum en weet diep binnenin dat dingen zich precies zo zullen ontvouwen zoals ze bedoeld zijn.

We zijn allemaal lichtwerkers en lichtstrijders, sommigen van ons herinnerden het zich net iets eerder dan anderen.

Bekijk onze nieuwste film CE3: The Shift voor meer informatie over de bewustzijnsverschuiving die we allemaal meemaken. 

Veel liefde


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl