Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 4 april 2018

Heavenletter 6279 Wie kan niet gelijk hebben of berusten op een vergissing? / 20 maart 2018

Wie kan niet gelijk hebben of berusten op een vergissing?
Brief uit de Hemel
1 April 2018


God zei:

Omdat jullie denken dat iemand anders, jullie zoon of dochter, bijvoorbeeld, iets zouden moeten doen op de manier waarvan jullie geloven dat het goed is, het maakt niet uit hoe zeker jullie ervan zijn, wees oplettend met het overnemen. Om jullie mening te noemen is één ding. Wat iemand anders zou moeten doen vanuit jullie optiek, is niet relevant. Het leven van iemand anders is geen eerlijk spel om de baas over te spelen.

Natuurlijk, jullie bedoelen het goed. Jullie geloven dat jullie het beter weten. Jullie kunnen het niet weten. Jullie kunnen het niet weten omdat  jullie de diepere wateren niet waarnemen. Jullie kennen al de verbindingen niet en al de waarom’s en waarvoor’s. Jullie kunnen zelfverzekerd zijn. Toch, jullie vliegen blind in het luchtledige, als verdoofd. Jullie kunnen en mogen de weg van een ander in het leven niet weten, het maakt niet uit hoe overtuigd jullie zijn.
Wat jullie zien als correct, kan twijfels veroorzaken. Wees voorzichtig met het overnemen van iemand zijn leven.

Zouden jullie echt de totale verantwoordelijkheid voor het leven van een ander nemen? Jullie weten niet wanneer of waar jullie in de kuil kunnen vallen. Het is niet aan jullie om iemand zijn leven als het ware in de rondte te duwen alsof het jullie eigen kinderwagen is waar jullie rechten op hebben.

Iedereen in het leven is vrij om zijn/haar eigen pad te volgen.
In theorie, kunnen jullie ter goedkeuring knikken, maar eigenlijk mogen jullie dit niet.

Het kan moeilijk voor jullie zijn om jullie handen er vanaf te houden.
Natuurlijk zijn jullie zorgzaam. Echt, Ik vraag mij af of jullie net zo zeker zijn van jullie eigen wendingen in het leven als die van een ander.
Jullie kunnen alleen weten tot zover jullie weten.
Jullie zijn wellicht niet het (bege)leidende licht dat jullie wensen te zijn.

Wees voorzichtig met het grijpen van het stuurwiel van een ander, vooral als het is van het voertuig dat hij/zij moeten besturen.

De mogelijkheid bestaat dat jullie je vergissen. Jullie weten niet waar een bocht in de weg jullie kunnen treffen of een ander.
Jullie kunnen er niet zo zeker van zijn dat jullie meer weten dan de eigenaar van zijn of haar leven.

In termen van vrienden, sommige kunnen anders eten dan jullie en zij gedijen. Wie zijn jullie om de eetgewoonten te veranderen van een ander?
Het punt is, dat jullie ergens naar raden en wie, op lange termijn kan zeggen dat jullie keuze juist is en die van een ander niet?

Jullie weten niet wie de juiste partner is voor iemand anders om mee te trouwen. Jullie kunnen jeetje jeetje mompelen zoveel als jullie willen, maar jullie zijn geen expert voor de toekomst van iemand.
Wie is? Wie kan zich niet vergissen?  Wie is niet geweest?
Wie kan met zekerheid bepalen waar de weg zich bevindt van succes en vreugde?
Over het algemeen genomen, laat de gebeurtenissen op een natuurlijke manier verlopen.

Wie weet wat het winnende nummer in de volgende loterij zal zijn?
Maakt niet uit waar jullie zeker van willen zijn, de meeste beslissingen zijn als stuivertje opgooien.

De goed opgeleide weerman maakt niet altijd de juiste beslissing.
Garanties vertegenwoordigen niet altijd hun ogenschijnlijke betekenis.

Wie kent werkelijk de toekomst? Er is gezegd dat God het weet.
Dit brengt met zich mee dat jullie dat niet doen.
Noch hebben jullie de middelen om te weten.
Geliefden, over het algemeen is jullie weten af en toe iets.
Geliefden, hou er mee op om er zo zeker van te zijn dat wat jullie geloven, het leven van een ander enorm zal verbeteren. Niemand kan dit  als feit weten. Jullie kunnen niet weten met zekerheid hoe de beslissingen in jullie eigen leven zullen blijken en aflopen. Niemand weet dit op voorhand. Niemand weet het precies tot op de cent.

De beslissing die jullie nu moeten nemen is om anderen hun vrijheid te geven. Ik heb persoonlijk iedereen op de Aarde, Vrije Wil gegeven.
Ik geef jullie geen inspraak om beslissingen te nemen die aan anderen toebehoren, Geliefden.

Vertaald door: Anja