Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 8 april 2018

Dagtekst van Zondag 8 April 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Zondag 8 April 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Zonne-aard van de mens -

"De wetenschap der Ingewijden leert ons dat de ideale mens, de volmaakte mens, zoals de kosmische Intelligentie hem in haar werkplaatsen heeft geschapen, op de zon gelijkt. Dat betekent dat alles wat van hem uitgaat, dezelfde kwintessens bezit als het licht van de zon, maar in een etherische toestand. Dus, hoe meer je de volmaaktheid benadert, hoe meer je emanaties gaan gelijken op het licht: net zoals het licht verspreiden ze zich door de ruimte en degenen die hun gevoeligheid hebben ontwikkeld, ontvangen ze en vinden er baat bij.

Wanneer je je oefent om de zon tot voorbeeld te nemen, zal het werkelijk diezelfde kracht zijn, diezelfde zonne-energie, die via je hersenen, je ogen, je mond, je handen en je gehele lichaam naar buiten zal komen. En, net zoals het licht, zal ze haar zegeningen brengen, niet alleen aan de mensen, maar ook aan de dieren, de planten, de stenen en aan heel de natuur."

Omraam Mikhael Aivanhov