Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 april 2018

Dagtekst van Vrijdag 20 April 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 20 April 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Antwoorden van de Hemel - voorwaarden om ze te ontvangen

"Het is niet voldoende dat je de Hemel vraagt om je te verlichten: indien je niet eerst een innerlijk werk verricht om jezelf te reinigen en te zuiveren, zal je het antwoord niet correct ontvangen. Waarom niet? Omdat het antwoord van de Hemel, dat door alle duistere lagen heen moet die je in jezelf hebt opgestapeld, vervormd zal aankomen. Wanneer je een stok in het water steekt, lijkt het gedeelte dat zich onder water bevindt, gebroken. Dit komt omdat de lucht en het water niet dezelfde brekingsindex hebben.

Op dezelfde wijze zullen de raadgevingen van de goddelijke wereld vervormd aankomen, wanneer ze door een psychische omgeving heen moeten, die niet naar behoren voorbereid werd om ze te ontvangen. Om zeker te zijn dat je van de Hemel heldere, duidelijke en waarachtige antwoorden krijgt, moet je een groot innerlijk werk van afstemming, opheldering en zuivering doen. Anders is er zoveel kans op vergissingen! Dus, alvorens je aan de Hemel vraagt wat je te doen staat, bereid je voor om de antwoorden correct te ontvangen."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/